ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση…

Μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση…
Book Small Mobile

Απολύτως αντάξια της περσινής καθ’ όλα πετυχημένης διοργάνωσης, ήταν η φετινή συνέχεια της κολυμβητικής ημερίδας "ΠΡΩΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" που διοργάνωσε το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας το τριήμερο 1-3/4 στο "Π. Καπαγέρωφ". Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός παρουσίασε μια άρτια και απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.000 αθλητές προερχόμενοι από περισσότερους από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό γεγονός της τεράστιας επιτυχίας της διοργάνωσης ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, αφού υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2.500 γονείς και φίλαθλοι του υγρού στίβου, πέρασαν το τριήμερο από το Παπαστράτειο. Η εξαιρετική καινοτομία που ξεκίνησε πέρσι ο Ολυμπιακός με το βάθρο της 8άδας και το γεγονός ότι οι βραβεύσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες γίνονταν στους 8 πρώτους, συνεχίστηκε και φέτος και απέσπασε ξανά μόνο θετικά σχόλια από όλα τα σωματεία καθώς επίσης και από τους κριτές και τους χρονομέτρες των αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα Sport+Support (πρόγραμμα Erasmus+ στο οποίο έχει ενταχθεί ο Ολυμπιακός μαζί με 12 πολυαθλητικούς συλλόγους από όλη την Ευρώπη).

Το καλωσόρισμα του Γιαννιώτη

Ο Σπύρος Γιαννιώτης  προλόγισε την έναρξη της 2ης ημέρας των αγώνων. Ο τεράστιος κολυμβητής του Θρύλου αφού καλωσόρισε γονείς και αθλητές έδωσε συγχαρητήρια στο τμήμα Κολύμβησης για τη διοργάνωση δηλώνοντας ότι χάρηκε που είδε για 2η σερί χρονιά γεμάτο το Παπαστράτειο. Παράλληλα επικεντρώθηκε στην επωνυμία των αγώνων και στο μότο "Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές" γιατί σε μια πρόταση αποτυπώνεται η νοοτροπία που πρέπει να διέπει έναν αθλητή. "Σημαντικό είναι πρώτα να κάνουν αθλητισμό να διασκεδάζουν και αργότερα έρχεται ο πρωταθλητισμός το οποίο για τους γονείς σημαίνει ότι επιβραβεύουμε τα παιδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Γιαννιώτης. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε κληρώθηκαν την Κυριακή το πρωί 24 δώρα σε αθλητές και αθλήτριες (9 έως 12 ετών), ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που έφεραν στους αγώνες.

Οι παρουσίες...

Εκπρόσωποι όλης της Ολυμπιακής οικογένειας και όχι μόνο, βρέθηκαν και τις τρεις ημέρες στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Από πλευράς διοίκησης του συλλόγου η Ειδική Γραμματέας και Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος της διοίκησης και έφορος του κολυμβητικού τμήματος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας και αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ Νίκος Γέμελος. Επίσης το "παρών" έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, ο αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο επιστημονικός συνεργάτης του Ολυμπιακού και διευθύνων σύμβουλος του κέντρου αποκατάστασης "Λαέρτειον" Ελευθέριος Παυλίδης, ο team manager της ομάδας βόλεϊ Ανδρών και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Νίκος Μαντούβαλος, ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Καψοκόλης και ο γιατρός της Ακαδημίας Κολύμβησης Νικόλαος Βλαχάκος.

Οι καλύτεροι κολυμβητές!

Από κει και πέρα μετά το πέρας των αγώνων ανακηρύχθηκαν καλύτεροι κολυμβητές βάσει της διεθνούς βαθμολογίας της FINA, η Κέλλυ Αραούζου στις Γυναίκες (στα 1.500μ., ελεύθερο) και ο Χρήστος Κατραντζής στους Άνδρες (στα 100μ. ελεύθερο). Αμφότεροι παρέλαβαν δώρα από τις εταιρίες (Red Store, Pool Sport, Pharmasept) και χρηματικό έπαθλο.

Και οι 24 τυχεροί…

Κατά τα λοιπά όπως προαναφέραμε προέκυψαν 24 τυχεροί αθλητές και αθλήτριες που παρέλαβαν δώρα και οι οποίοι είναι οι εξής:

Κορίτσια 9 ετών

Αμπατζή Χιόνα - Ν.Ο Κορίνθου

Γκέκα Θεοδώρα - ΠΑΕ Αργης

Ηλιοπούλου Αναστασία - Σ.Κ. Ροή

Αγόρια 9 ετών

Μπάλας Συμεών - ΑΕ Κερατσινίου

Γουνελάς Ιωάννης - ΓΑΣ Ιάσονας

Μουμούρης Μάξιμος - Γ.Σ Ηλιούπολης

Κορίτσια 10 ετών

Μαλακοπούλου Χριστίνα - Σ.Κ. Ροή

Ζαχαράκη Δήμητρα -Ποσ. Ιλισίων

Μιχαλοπούλου Εμμανουέλα - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Αγόρια 10 ετών

Πρόκος Στέφανος - ΕΝ.Αρμεν.Αθλητών.

Πατρίκιος Φίλιππος - ΑΝΟ Γλυφάδας

Αλεξίου Λάμπρος  - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Κορίτσια 11 ετών

Αποστολάκη Ασημίνα - Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.

Ζαούτη Ειρήνη - Ν.Γ.Σ. Αρτεμις '78

Χαρίτου Αθανασία - Νηρέας Γέρακα

Αγόρια 11 ετών

Σιβρής Παναγιώτης - ΓΑΣ Ιάσονας

Λιαράκος Μάρκος - Αρης Νικαίας

Τσουρούκογλου Αλκίνοος - Σ.Α Κολλέγιο

Κορίτσια 12 ετών

Χούλια Παναγιώτα - Α.Ο Π.Φαλήρου

Καρούντζου Κατερίνα - ΠΑΟ

Καμπουράκη Άννα - Α.Ο Ηλυσιακός

Αγόρια 12 ετών

Θεοδώρου Δημήτρης - Α.Ο Λεόντειος

Δέδες Δημήτριος - Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.

Μαυρογένης Ιωάννης - ΑΝΟ Γλυφάδας

Το ευχαριστήριο στους χορηγούς-υποστηρικτές

Τέλος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά όλους του συλλόγους για την συμμετοχή στους αγώνες καθώς και τους χορηγούς και υποστηρικτές οι οποίοι είναι οι εξής:

1. Η εταιρεία NOVIBET

2. Η εταιρεία KTEO AUTOVISION ΛΕΩΦ.ΘΗΒΩΝ

3. Η Σχολές Οδηγών ΛΕΩΝ

4. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΠΡΟΤΑΣΙΣ

5. Η εταιρεία PHARMASEPT

6. Η εταιρεία CAN

7. Η εταιρεία POOL SPORT & το κατάστημα κολυμβητικού εξοπλισμού POOL SPORT SHOP

8. Η εφαρμογή PIREAPP, του δήμου Πειραιά για την καταγραφή προβλημάτων καθημερινότητας που βασίζεται στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα NOVOVILLE

9. Η εταιρεία OLYMPUS

10. Η εταιρεία RED STORE

11. O Οργανισμός SAFE WATER SPORTS

12. H εταιρεία ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΗΔΕΣ

13. Η Ψαροταβέρνα “ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ “

14. Η εταιρεία INSTAGRAPH

15. Το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας "ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ