ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη ο Θρύλος!

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη ο Θρύλος!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του α’ προκριματικού γύρου του EHF Cup, στο Ρέντη, όπου νίκησε τη Μπόρατς με 30-21. Έτσι, έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Αυτή, θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι, στη Βοσνία, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο. Πάντως, ο Ολυμπιαακός φρόντιζε να προηγείται στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Βρέθηκε, μάλιστα, και στο +4, με τα δύο γκολ του Μάλλιου για το 12-8, αλλά οι Βόσνιοι απάντησαν άμεσα (με τρία γκολ του Ντραγκίσεβιτς) και έστειλαν τη διαφορά, στο ημίχρονο, στη μικρότερη δυνατή τιμή (12-11)

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του. Έβγαλε πολύ καλή εικόνα και η διαφορά όλο και μεγάλωνε. Με τρία σερί τέρματα των Καρβάτσκι, Λέμος και Τζηρά ήρθε το 15-11. Ο Καρβάτσκι βρήκε ρυθμό και με τρία συνεχόμενα γκολ έκανε το σκορ 19-15, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει διαρκώς τη διαφορά. Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε έφτασε και στο +10, για πρώτη φορά στο παιχνίδι (30-20). Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπόρατς με 9 γκολ διαφορά (30-21) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ