ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

«Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους, στο Ρέντη, τόνισε ότι έμεινε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό κόντρα στον Διομήδη όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια δεδομένου ότι είμαστε σε μια περίοδο όπου προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα και το ρυθμό μας.

Θα συνεχίσουμε τα φιλικά αυτή την εβδομάδα με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επέστρεψε και ο Δεληχρήστος κάτι που μας χαροποιεί και ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης ανέφερε ότι: «Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας παρότι έχουμε δώσει δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του EHF. Ακόμα βρίσκουμε το ρυθμό μας και τη χημεία με τα νέα παιδιά στην ομάδα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ κόντρα στον Διομήδη, όσοι παίξαμε δώσαμε το 100% και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να είμαστε έτοιμοι το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ