ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυπελλούχος η Κωνσταντακοπούλου

Κυπελλούχος η Κωνσταντακοπούλου

Με δυο αθλήτριες συμμετείχε το τμήμα Ξιφασκίας του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Νέων Γυναικών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και μάλιστα σημείωσε επιτυχία. Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου κατάφερε μετά από ένα αήττητο τουρνουά να κατακτήσει και τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος Νέων Γυναικών (κατηγορία ανώτερη της ηλικίας της)!

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού ξεκίνησε δυναμικά τον όμιλό της με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και πλασαρίστηκε την πρώτη θέση του ταμπλό των knock out αγώνων. Έπειτα απέκλεισε διαδοχικά τις Λιβανού (ΑΣΠΙΔΑ) με 15-5. Χρηστέα (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-8 και έφτασε στον ημιτελικό όπου κέρδισε την Κεφαλά (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-7. Στον τελικό κατέφερε να κάμψει την αντίσταση της Παπαθεοδώρου με 15-13 και να κατακτήσει το κύπελλο.

Από την άλλη, η Ελένη Φαναριώτη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με 2 νίκες 4 ήττες κατάφερε να περάσει τον όμιλο, αλλά αποκλείστηκε στη φάση των «32» από την Χρηστέα (Εκπ. Κωστέα-Γείτονα) με 15-6. Η Κωνσταντακοπούλου θα ταξιδέψει με τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Τσουρούτα για τη Σόφια της Βουλγαρίας στις 15/11, με στόχο μια καλή εμφάνιση και την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ