Νέα ενίσχυση για τους πρωταθλητές
Νέα προσθήκη έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το τμήμα Πυγμαχίας, μιας και στην οικογένεια του συλλόγου προστέθηκε και ο Μενέλαος Θεοδωρακάτος. Ο 25χρονος Πυγμάχος υπέγραψε στον Θρύλο και θα ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα στο... δρόμο για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μενέλαο Θεοδωρακάτο ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. Ο Μενέλαος Θεοδωρακάτος είναι γεννημένος στις 12/12/94 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 60kg», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
«Ήρθα στην ομάδα των πρωταθλητών»
Τη χαρά του για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μενέλαος Θεοδωρακάτος στις πρώτες δηλώσεις. «Ήρθα στην ομάδα των πρωταθλητών. Ήταν κάτι το οποίο το ήθελα πολύ και στόχος μου είναι να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να συνδράμω και εγώ στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα».









