ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποκλειστικό: Ο ΠΑΟΚ θέλει Περέιρα και στο Χάντμπολ!

Αποκλειστικό: Ο ΠΑΟΚ θέλει Περέιρα και στο Χάντμπολ!

Ποιος είναι το αφεντικό εντός συνόρων απέδειξε για μία ακόμα φορά η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία έκανε… πλάκα στον ΠΑΟΚ, επικράτησε με 26-22 στη Θεσσαλονίκη. Και πήρε το «διπλό» στο… ρελαντί, κάνοντας το 7/7 στο πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, λοιπόν, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία! Συγκεκριμένα, ζήτησε να μην σφυρίξει ξανά παιχνίδι του κανείς από τους ρέφερι της αποψινής αναμέτρησης.

Όλα αυτά, μετά από ένα ματς στο οποίο ο Θρύλος ήταν καθολικά ανώτερος, δίχως, μάλιστα, να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Με τη διαιτησία, από την πλευρά της, να μην αδικεί πουθενά τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ σκέφτεται να πλησιάσει τον Περέιρα! Ναι, καλά διαβάσατε! Να του προτείνει, για την ακρίβεια, να ορίζει διαιτητές και στο Χάντμπολ, εκτός από το ποδόσφαιρο.

Βλέπετε, οι άνθρωποι του Δικεφάλου καλομάθανε με την… εξυγίανση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή και της παρέας του στο μαγικό κόσμο της Super League και δεν μπορούν να διαχειριστούν την ισονομία.

Για γέλια και για κλάματα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ