ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Θα το προσπαθήσουμε. Σημαντικός παράγοντας η στήριξη του κόσμου»

«Θα το προσπαθήσουμε. Σημαντικός παράγοντας η στήριξη του κόσμου»

Για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μέλσουνγκεν, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για το EHF Cup, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός (24/11, 18:00), γνωρίζοντας τι ακριβώς χρειάζεται μετά την ήττα με 32-28 στον πρώτο αγώνα. Μάλιστα, ο Κώστας Τσιλιμπάρης τόνισε πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες, στην ομάδα θα το παλέψουν και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο.

«Γνωρίζουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας. Εμείς προετοιμαζόμαστε παρά κάποιες αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε λόγω των τραυματισμών κατά κύριο λόγο, για να κάνουμε ένα ιδανικό παιχνίδι. Το σκορ του πρώτου αγώνα θεωρητικά αφήνει παράθυρο ευκαιρίας για μια πρόκριση.

Θα το προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο για 60 λεπτά, πάντα με σεβασμό και γνώση της δυναμικής του αντιπάλου. Γιατί σε τέτοιους είδους παιχνίδια το να τα αντιμετωπίσεις με λάθος προσέγγιση μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε αυτή τη δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λύσουμε την Κυριακή, ο πλέον σημαντικός παράγοντας για εμάς θα είναι η βοήθεια και η στήριξη που θα έχουμε από τον κόσμο και πολύ πιθανόν είναι να κρίνει την προσπάθεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του τμήματος Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ