Πήρατε την απάντησή σας από την Τσιλιγκίρη (photos)
Η Διευθύντρια του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με ανάρτησή της στα social media δημοσίευσε τους τίτλους σπουδών της. Με σκοπό να σταματήσει η αναπαραγωγή ψευδών δημοσιευμάτων, τα οποία όπως αναφέρει και η ίδια είναι σε βάρος της τιμής και της υπόληψής της.
Συγκεκριμένα η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ανέφερε:
«Αναγκάζομαι να δημοσιεύσω τα πτυχία μου προκειμένου αφενός να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια σχετικώς με διάφορα προσφάτως δημοσιευμένα κακόβουλα κείμενα σε βάρος της τιμής και υπόληψης μου, συμφώνως με τα οποία τυγχάνω κάτοχος ψευδών τίτλων σπουδών και αφετέρου προκειμένου να αποτραπεί άμεσα η αναπαραγωγή κάθε άλλου συναφούς αναληθούς και συκοφαντικού σχολίου ή δημοσιεύματος από τον οιοδήποτε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την απόφαση Φ/2/1768 της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, οι πτυχιούχοι του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, ακολουθώντας το πρόγραμμα οικονομικής κατεύθυνσης εγγράφονται ως μέλη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και μπορούν να ασκήσουν οικονομολογικά επαγγέλματα.









