ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωτοφανές σκάνδαλο στο Χάντμπολ!

Πρωτοφανές σκάνδαλο στο Χάντμπολ!

Γίνεται να έχουν περάσει 8 μήνες από τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον 4ο τελικό της Handball Premier και ακόμα να μην έχει τιμωρηθεί; Γίνεται! Υπάρχει και... καλύτερο: Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει κληθεί σε απολογία για όσα είχαν γίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Εγείρει πολλά ερωτηματικά η υπόθεση και η πολύ μεγάλη κωλυσιεργία που παρατηρείται. Δεν είναι δυνατόν να έχει τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα, να έχει «φύγει» ήδη ο πρώτος γύρος του φετινού μαραθωνίου και ακόμα να μην έχει γίνει το παραμικρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αρμόδια δικαστής της ΟΧΕ ακόμα δεν έχει ανοίξει το φάκελο γιατί πολύ απλά δεν τον έχει παραλάβει από τη διοίκησης της ΟΧΕ! Η προηγούμενη αθλητική δικαστής που άλλαξε τον περασμένο Οκτώβριο σφράγισε το φάκελο, αλλά περιέργως η Ομοσπονδία δεν τον έστειλε στην καινούργια.

Έχει βγει ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος και η ΑΕΚ δεν έχει τιμωρηθεί για όσα έκαναν οι οπαδοί της πριν 8 μήνες. Δεν έχει καν κληθεί σε απολογία. Και σε λίγο καιρό, ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει σε αυτό το γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο όπου πέρσι έγιναν έκτροπα και δεν έχει επιβληθεί καμία ποινή!

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι κάτι που προκαλεί μεγάλη συζήτηση και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Προς τι τόση καθυστέρηση; Είναι ένα πρωτοφανές σκάνδαλο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ