ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να επιλέγετε γήπεδα που ευνοούν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αντί για τις στρούγκες σας!

Να επιλέγετε γήπεδα που ευνοούν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, αντί για τις στρούγκες σας!

Μια ημέρα μετά την 50ή διαδοχική αγωνιστική «σφαλιάρα» και τον πικρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, η «πράσινη» διοίκηση επιδόθηκε στο αγαπημένο της… σπορ αυτό των ανακοινώσεων (το οποίο δεν στοιχίζει ούτως ή άλλως) και επιτίθεται στην ΕΡΤ για την τηλεοπτική μετάδοση του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τις τοποθετήσεις των «πράσινων» που κατηγορούν την ΕΡΤ για την «τηλεοπτική μετάδοση με τα απαραίτητα στάνταρ». Μα για να γίνει μια τηλεοπτική μετάδοση με τα απαραίτητα στάνταρ, θα πρέπει να το επιτρέπουν και οι συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Από τη στιγμή που οι πράσινοι έχουν επιλέξει να αγωνίζονται σε γήπεδα στρούγκες όπως το Κλειστό του «Αγίου Θωμά», ας λουστούν το… αποτέλεσμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων το οποίο προκύπτει από αυτή τους την απόφαση.

Αν θέλουν λοιπόν καλύτερη τηλεοπτική κάλυψη ας αλλάξουν έδρες και να επιλέξουν πιο ασφαλή γήπεδα τα οποία θα εξυπηρετούν και τα τηλεοπτικά συνεργεία για την πραγματοποίηση μεταδόσεων που θα αναβαθμίζουν το προϊόν που προβάλλουν.

Ξεκάθαρο «αυτογκόλ» από την πρώτη πρόταση αποτελεί λοιπόν η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Για τη συνέχειά της ανακοίνωσης όπου ζητάνε απομακρύνσεις δημοσιογράφων και εργαζομένων, μήπως για το σημείο αυτό θα έπρεπε να επιληφθούν οι αρμόδιες δημοσιογραφικές ενώσεις, αφού απειλούνται δημόσια θέσεις εργασίας;

Το μόνο σημείο της ανακοίνωσης της διοίκησης Γιαννακόπουλου το οποίο μπορούμε να… κατανοήσουμε απόλυτα και να προσυπογράψουμε είναι ότι έχει εξαντληθεί η υπομονή τους.

Εδώ, όλα και όλα… συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Με 50 σερί ήττες από τον Ολυμπιακό, πώς να μην έχει… εξαντληθεί η υπομονή σας;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ