ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χέρι-χέρι τα «φιλαράκια» τα καλά, το... τερμάτισαν!

Χέρι-χέρι τα «φιλαράκια» τα καλά, το... τερμάτισαν!

Εν μέσω κορονοϊού, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να το... τερματίσουν. Προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς και να βλάψουν, όπως επιθυμούν πάντα, τον Ολυμπιακό! Άλλωστε, το κόμπλεξ τους είναι απύθμενο.

Αναφερόμαστε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που με τεράστιο ζήλο, ζήτησαν με ανακοίνωση και ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, τόσο να σταματήσουν οριστικά τα πρωταθλήματα, όσο και να οριστούν ως μη γενόμενα!

Με άλλα λόγια, δηλαδή, ζήτησαν να ακυρωθούν οι προσπάθειες μίας σεζόν όλων των αθλητών. Με περίσσιο θράσος, δίχως ίχνος ντροπής. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα...

Φυσικά, είναι ξεκάθαροι οι λόγοι που ζήτησαν όλα όσα σας προαναφέραμε. Εκτός του ότι δεν διεκδικούν πρωτάθλημα ΠΟΥΘΕΝΑ, προσπαθούν να γλιτώσουν χρήματα από τους παίκτες τους, σε όλα τα τμήματα.

Από εκεί και πέρα, εκτός του ότι τα τμήματα των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δεν πάνε πουθενά για πρωτάθλημα, θέλουν να αποφύγουν και τυχόν υποβιβασμούς! Μπαίνει και αυτό στην... εξίσωση, βλέπετε! Θυμίζουμε, τόσο η ομάδα πόλο Ανδρών του ΠΑΟ, όσο και η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΟΚ, βρίσκονται μία... ανάσα από το να πέσουν κατηγορία.

Από την άλλη, ο Θρύλος κυριαρχεί καθολικά και απόλυτα σε όλα τα τμήματα, με όλους τους... απέναντι να βλέπουν πλάτη! Μπορείτε, άλλωστε, να δείτε τις σχετικές βαθμολογίες στις παρακάτω φωτογραφία και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, λοιπόν, που πορεύονται χέρι-χέρι σαν τα καλύτερα «φιλαράκια», το... τερμάτισαν!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ