ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια!

Συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια!

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι από την Δευτέρα 1 Ιουνίου τίθενται σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, η πανδημία του κορονοϊού διαμόρφωσε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, με τα οικονομικά δεδομένα να αλλάζουν άρδην.

Ωστόσο, μπορεί οι ισορροπίες να άλλαξαν, όμως οι στόχοι των ερασιτεχνικών τμημάτων του Θρύλου παραμένουν πάντα ίδιοι και πάρα πολύ υψηλοί!

Ενδεικτικές ήταν κάποιες ατάκες του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, που τόνισε, μεταξύ άλλων, «Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους.

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας». Παράλληλα, έκανε λόγο για τρεις κατευθύνσεις: «συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή»  των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς!».

Άπαντες, λοιπόν, καλούμαστε και οφείλουμε περισσότερο από ποτέ, να σταθούμε ξανά δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που κάθε χρόνο μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, δόξας και περηφάνιας. Και να βοηθήσουμε να τμήματά τους, να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ