ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γέλασαν και οι Παναθηναϊκοί με το «χάρτινο» του dpg!

Γέλασαν και οι Παναθηναϊκοί με το «χάρτινο» του dpg!

Στιγμές άφθονου γέλιου χάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Απέτρεψε, λέει, να πάρει χάρτινο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, εννοώντας προφανώς το Βόλεϊ Ανδρών όπου το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με Final 4.

Προσπερνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο μοναδικός σύλλογος που έλεγε να ολοκληρωθεί η σεζόν σε όλα τα αθλήματα στους αγωνιστικούς χώρους. Το ξεχνάει μάλλον.

Προσπερνάμε και το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός (μαζί με τον ΠΑΟΚ) ήθελε να μπει παύλα στη σεζόν. Και αυτό το ξέχασε μάλλον.

Αλήθεια, όμως, αφού μιλάει για χάρτινα, έχουμε απορίες...

Γιατί δεν μίλησε για το πρωτάθλημα που πήρε ο Παναθηναϊκός στο Μπάσκετ Ανδρών; Στην ανάδειξη του αήττητου Ολυμπιακού ως πρωταθλητή στο Βόλεϊ Γυναικών, μας ζάλισαν με το... χάρτινο. Με τη δική τους λογική, είναι χάρτινο και το δικό τους. Τι, όχι;

Γιατί δεν μίλησε για την ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ του Παναθηναϊκού στο Πόλο Ανδρών; Εκεί που ήταν ΤΕΛΕΥΤΑΟΙ και ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! Εκεί δεν πιάνεται για χάρτινο; Μόνο όπου μας συμφέρει, μπας και ταΐσουμε σανό τον κόσμο; Ευτυχώς, πάντως, ο κόσμος και ξέρει και καταλαβαίνει.

Αυτά βλέπουν και γελάνε και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί με τον dpg.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ