ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποκριτές, ξαφνικά τώρα όλοι μέλη;

Υποκριτές, ξαφνικά τώρα όλοι μέλη;

Έτσι είναι η ζωή τα φέρνει ρόδα όλα και τα πάντα έρχονται τούμπα...

Κάποτε από τον Παναθηναϊκό, κόσμος, διοικήσεις, έλεγαν τα δικά τους αναφορικά με το πλάνο με τα μέλη που έχει εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός.

Ένα σχέδιο το οποίο έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια τον Ερασιτέχνη του Θρύλου να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, να έχει πάντα επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αυτοί όμως έλεγαν για τα μέλη ότι είναι μία... κοροϊδία, όπως επίσης έλεγαν για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού πως ήταν με τη βοήθεια της... εγκληματικής οργάνωσης.

Τώρα όμως αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξανά το πλάνο με τα μέλη. Καλούν τώρα τον κόσμο τους να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Βάζουν τους αθλητές τους να κάνουν δηλώσεις και όταν τα έκανε αυτά ο Ολυμπιακός έλεγαν τα δικά τους.

Φυσικά αντιγράφουν τον Θρύλο γιατί είδαν πως έρχονται οι επιτυχίες στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης που έχει κατακτήσει τόσες ευρωπαϊκές κούπες στα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Βέβαια όση αντιγραφή και να κάνουν δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν τον Ολυμπιακό, γιατί ο κόσμος του Θρύλου έχει δείξει τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη και τον σύλλογο γενικότερα, ενώ αυτοί δεν μπορούν να βοηθήσουν κανένα άθλημά τους...

Άλλωστε το έχουν προσπαθήσει ξανά να αντιγράψουν τον Ολυμπιακό με τα μέλη και απέτυχαν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ