ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι πρωταθλητές μίλησαν!

Οι πρωταθλητές μίλησαν!

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλου, στα ερασιτεχνικά αθλήματα! Κατέκτησε και τυπικά ακόμη έναν, τον 61ο του στην κολύμβηση, αλλά και το τρεμπλ. Δείτε τις δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, μετά την επισημοποίηση της κατάκτησης του τίτλου:

Απόστολος Χρήστου: «Καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος παρότι η χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους εξαιτίας της πανδημίας. Προσωπικά έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό τόσο στα ατομικά μου αγωνίσματα με 3 πρώτες θέσεις όσο και στα ομαδικά για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο».

Δημήτρης Νέγρης: «Γενικά ήταν ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα λόγο των συνθηκών που επικρατούν.  Δεν είχα τα αποτελέσματα που θα ήθελα παρόλα αυτά προσπάθησα και δούλεψα κάθε μου κούρσα και νομίζω πως το ίδιο έκαναν και όλα τα παιδιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κατάκτηση του 61 πρωταθλήματος. Από βδομάδα για μένα αρχίζει η νέα χρόνια με σκληρή δουλειά».

Μάρθα Μάτσα: «Ήταν μια χρονιά με μικρές υπερβάσεις από όλους μας. Αυτές όμως οι μικρές υπερβάσεις έφεραν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Η δίκη μου υπέρβαση με έφερε μετά από χρόνια στην πρώτη θέση και μου δίνει κουράγιο για το μέλλον».

Όλγα Ντάλλα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το 61ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Δείξαμε ακόμα μια χρονιά ποιος κυριαρχεί στις ελληνικές πισίνες. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένη καθώς είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα .Η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο έδειξαν ότι παρά τις δύσκολες καταστάσεις ανά πασά στιγμή είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τα μέγιστα».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ