ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη»

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη»
Book Small Mobile

Μετά την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος και 5ου διαδοχικού στον Ανοιχτό Στίβο Ανδρών, μερικοί από τους πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχιών , έκαναν δηλώσεις στο olympiacossfp.gr, αναφερόμενοι στα σπουδαία κατορθώματα του Ολυμπιακού που έχει σαρώσει τους τίτλους .

Η έφορος του τμήματος Στέλλα Νικολαϊδου, ανέφερε: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά και μια μακρά περίοδο αγωνιστικής δραστηριότητας το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού κατέκτησε για άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση στους άντρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, μετρώντας 5 σερί κατακτήσεις και φτάνοντας τα 14 πρωταθλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας που με υπομονή και επιμονή αγωνίστηκαν κάτω από υγειονομικά πρωτόκολλα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αφού επί δύο μήνες σχεδόν δεν έκαναν καθόλου προπονήσεις. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη που στηρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού.Τον φυσικοθεραπευτή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κύριο Διονύση Παπαδόπουλο που ήταν δίπλα μας προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του το διήμερο των αγώνων. Και να αφιερώσω την νίκη αυτή στον κόσμο του Ολυμπιακού που σε κάθε προσπάθεια μας είναι κοντά μας».

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς δήλωσε σχετικά με την τεράστια επιτυχία του Θρύλου: «Τρίτος μου τίτλος στον ανοιχτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Έκανα την υπέρβαση και θέλω να τονίσω ότι τα χρόνια δεν παίζουν ρόλο όταν έχεις ψυχή και σωστή προπόνηση. Είχα μια καλή προπονητική ροή μέχρι τον Μάρτιο αλλά δυστυχώς η πανδημία την ανέκοψε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους χορηγούς μου και την Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου»

Ενώ τέλος, ο Γιώργος Χριστακάκος, υπογράμμισε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Πρώτος μου τίτλος στην κατηγορία ανδρών και Κ23. Κυνηγούσα το ατομικό μου ρεκόρ (74.88) αλλά δεν βγήκε. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν είχαμε πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες. λόγω της πανδημίας, αυτός ήταν ο τρίτος μου αγώνας για φέτος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ