ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Να νικήσουμε την ΑΕΚ»

«Να νικήσουμε την ΑΕΚ»
Book Small Mobile

Για την εύκολη επικράτηση επί της Σαλαμίνας και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο Νέναντ Κλιάιτς. «Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωνόμαστε και να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ η οποία είναι ο βασικός μας αντίπαλος αφού οι άλλες ομάδες υστερούν σε ποιότητα σε σχέση με εμάς. Τώρα έχουμε τρείς εβδομάδες διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν θα έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τις προπονήσεις μας. Είναι δύσκολο να κάνεις κανονική προπόνηση με τόσες ελλείψεις αλλά θα δούμε.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα, δε χρήζει σχολιασμού, ήταν ένα εύκολο ματς γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη με τη Σαλαμίνα και το ερώτημα είναι πόσο προσηλωμένοι είναι οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια. Αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως δείξαμε και σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στο ντέρμπι. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι τότε», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Δεληχρήστος, είπε: «Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε όλα τα παιδιά και το διασκεδάσαμε. Η διαφορά στο τελικό σκορ είναι ικανοποιητική και αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά της Σαλαμίνας για την προσπάθεια τους. Αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο τεστ πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ίσως να το θέλαμε λίγο πιο δυνατό, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Τώρα όλοι περιμένουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά από την αρχή της χρονιάς για αυτές τις αναμετρήσεις και η λέξη κλειδί είναι «προπόνηση» και τίποτα άλλο. Να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε αυτό το διάστημα της διακοπής και είμαι αισιόδοξος πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ