ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι μαζί και εκπέμπει «SOS»

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι μαζί και εκπέμπει «SOS»

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι μαζί και εκπέμπει «SOS», λένε οι αθλητές και αθλήτριες βόλεϊ, μπάσκετ Γυναικών, χάντμπολ. Και ο Ολυμπιακός έχει δείξει τον δρόμο, βγαίνοντας από την αρχή μπροστά, για να κρατήσει όρθια όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα και τους αθλητές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αθλητών, μίλα πολύ δυνατή κίνηση, που δείχνει ενότητα και αλληλεγγύη:

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας επισημαίνει για ακόμη μία φορά τη σημασία της ατομικής και συλλογικής ευθύνης απέναντι στον αόρατο εχθρό. Από την πρώτη στιγμή, την άνοιξη, σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Μία μάχη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε εμπράκτως.

Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών και Γυναικών. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει «SOS» και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό «στραγγαλισμό». Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους.

ΠΣΑΧ ΣΕΑΥ ΠΑΣΑΠ

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ