ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΕΚ - Μάρμαρα Παπασταμάτη: Μια πονεμένη ιστορία...

ΑΕΚ - Μάρμαρα Παπασταμάτη: Μια πονεμένη ιστορία...

Από το πρώτο... δευτερόλεπτο παρουσίας του Ολυμπιακού στο χάντμπολ Ανδρών, το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ γέμισε με «σύννεφα» τρόμου. Ενός τρόμου που επιβεβαιώθηκε άμεσα, αφού στα δύο πρώτα του χρόνια στο χάντμπολ, ο Θρύλος κατέκτησε και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικήσε, δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Και εκεί φάνηκε, πλέον, ξεκάθαρα ο φόβος των «κιτρινόμαυρων» για την ομάδα του Πειραιά! Την ίδια ώρα η ΑΕΚ του Παπασταμάτη, στην πέμπτη του σεζόν, στο τμήμα ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τίτλο στον αγωνιστικό χώρο! Μέσα στο γήπεδο.

Όχι στα... γραφεία και στα χαρτιά, όπως το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΚ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, εξάλλου, το περσινό σκάνδαλο; Ο «δικέφαλος» αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, παρά την ισοβαθμία του με τους Πειραιώτες στην κορυφή. Και μάλιστα, χωρίς να διεξαχθεί το ντέρμπι των δύο ομάδων, για τον δεύτερο γύρο! Ένα ματς, το οποίο θα ξεκαθάριζε τον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα...Αλλά η... διαφορετική ΑΕΚ, κρύφτηκε πίσω από την Ομοσπονδία και δεν ήθελε να αγωνιστεί.

Βέβαια, ακόμα και η ισοβαθμία των δύο ομάδων δεν... έστεκε. Και αυτό, διότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε και διεξήχθη υπό το καθεστώς της πλήρους αλλοίωσης κάθε έννοιας ισονομίας. Και τούτο γιατί η ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε για τα προπερσινά έκτροπα των οπαδών της στο ΟΑΚΑ, στον τελικό με τους «ερυθρόλευκους». Οχι μόνο δεν τιμωρήθηκε τότε, αλλά ακόμα να τιμωρηθεί, σχεδόν δύο χρόνια μετά! Με την ΟΧΕ να κάνει τον... Κινέζο. Μια Ομοσπονδία, η οποία σφυρίζει αδιάφορα και κλείνει τα μάτια. Το ίδιο και η Αθλητική Δικαιοσύνη! Και όχι μόνο αυτό. ΟΧΕ και Αθλητική Δικαιοσύνη στηρίζουν την προσπάθεια μιας ομάδας που δεν πληρώνει πρόστιμα δεκαετιών, αλλά ούτε και την εφορία!

Εξακολουθούν να αλλοιώνουν κάθε έννοια ισονομίας του πρωταθλήματος, αφού μεταξύ άλλων, η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που προπονείται εν μέσω κορονοϊού. Την ώρα που οι άλλες ομάδες... μένουν σπίτι!
Πρωτοφανή σκάνδαλα. Σκάνδαλα που ντροπιάζουν το ελληνικό χάντμπολ, το οποίο με την παρουσία του Ολυμπιακού είχε ήδη αναβαθμιστεί. Είχε ανέβει επίπεδο. Κι όμως, κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια και εκτίθενται συνεχώς και με κάθε τρόπο.

Ο ΟΣΦΠ, λοιπόν, προχώρησε σε μερικές αλλαγές στο ρόστερ του, εξαιτίας και της πανδημίας και... κάποιοι έκαναν λόγο για «λευκή πετσέτα». Ετσι...ερμήνευσαν οι ευρισκόμενοι σε παράκρουση, υπάλληλοι του Παπασταμάτη και πληρωμένοι κονδυλοφόροι, τις εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.
To γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

* Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 6/12/2020

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ