ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη! Από αύριο η Κάρτα Φιλάθλου και η Κάρτα Μέλους!

Όλοι δίπλα στον Ερασιτέχνη! Από αύριο η Κάρτα Φιλάθλου και η Κάρτα Μέλους!
Book Small Mobile

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού βγαίνει από αύριο (1/6) η Κάρτα Φιλάθλου και η Κάρτα Μέλους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2020-21! Και εννοείται πως μετά τη φετινή πολύ περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά λόγω κορονοϊού, ο κόσμος καλείται να αγκαλιάσει και να στηρίξει ξανά την προσπάθεια στον Ερασιτέχνη.

Θυμίζουμε, όλα τα έσοδα από την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, πηγαίνουν στην ενίσχυση όλων των αγωνιστικών τμημάτων και εκείνα μας χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες και κούπες! Όπως συνέβη φέτος. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Τρίτη 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ