ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεφτιλίζοντας την προπαγάνδα ετών για τα Μέλη!

Ξεφτιλίζοντας την προπαγάνδα ετών για τα Μέλη!
Book Small Mobile

Τόσα χρόνια ακούγαμε και διαβάζαμε τόσες και τόσες χαζομάρες και τώρα αυτό που κάνουν είναι να ακολουθούν τα χνάρια του Ολυμπιακού. Αυτοί οι οποίοι έλεγαν τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό πως ο Ολυμπιακός έχει επιτυχίες στον Ερασιτέχνη είναι από τα λεφτά του ποδοσφαίρου και του Champions League, οι ίδιοι κάνουν την κωλοτούμπα τους και τελικά αποδέχονται το δρόμο των «ερυθρόλευκων»...

Έλεγαν για «παράγκες», έλεγαν πως δεν μπορεί ο Ολυμπιακός χωρίς τα λεφτά του Champions League και όλα αυτές τις αηδίες.

Ξαφνικά όμως αποφάσισαν πως το εγχείρημα με τα μέλη είναι αυτό το οποίο αποφέρει καρπούς και δίνει τη δυνατότητα στον σύλλογο να φέρει επιτυχίες, τόσο εγχώριες, όσο όμως και στην Ευρώπη.

Έρχεται τώρα και η συνέντευξη του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλακατέ, ο οποίος το μόνο που δεν είπε ήταν «τελικά θα πρέπει να πούμε μπράβο στον Ολυμπιακό για αυτό που έκανε με τα μέλη και αυτό έφερε τις επιτυχίες του στον Ερασιτέχνη».

Διαβάστε και εσείς τη δήλωσή του για τα μέλη και το πως ζητάει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τους στηρίξει και θα καταλάβετε τι εννοούμε με το παραπάνω:

«Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά θα σας πω ότι με 20 χιλιάδες μέλη θα πρωταγωνιστούμε μόνιμα στην Ελλάδα και με 30 χιλιάδες μέλη θα παίρνουμε ευρωπαϊκούς τίτλους και διακρίσεις».

Πείτε όμως έστω και μία φορά την αλήθεια στω ζωή σας και να βγείτε να πείτε τι ισχύει τελικά. Οι επιτυχίες έρχονται με «παράγκα», «κλεμμένα πρωταθλήματα», «εγκληματική οργάνωση» ή τελικά με τη βοήθεια του κόσμου και το εγχείρημα με τα μέλη;

Δηλώστε το ανοιχτά, δεν θα σας πει κανείς τίποτα. Άλλωστε αυτό το οποίο κάνετε είναι πιστή αντιγραφή του Ολυμπιακού. Του εγχειρήματος που τόσα χρόνια εσείς υποτίθεται δεν το πιστεύατε, αλλά βλέποντας πως ο Ολυμπιακός με τα μέλη του γιγαντώθηκε και στον Ερασιτέχνη ξαφνικά θέλετε να κάνετε το ίδιο, γιατί την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός μίκρυνε αγνοώντας και κοροϊδεύοντας επί της ουσίας το εγχείρημα με τα μέλη...

Βέβαια μη φάτε, έχει... γλάρο. Μη συγκρίνεται τον λαό του Θρύλου με τον δικό σας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και στηρίζει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ