ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό!"

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία της Γεωργίας Χατζηγεωργίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters που διεξήχθη στο Λονδίνο. Χρυσό μετάλλιο σήμερα, στα 400μ. ελεύθερο, ενώ έχουν προηγηθεί τα δύο αργυρά, στα 200μ. ελεύθερο και τα 200μ. μικτή. Με "ερυθρόλευκη" πρωταθλήτρια να ευχαριστεί το Θρύλο για τη στήριξη που του παρείχε.

Με την ίδια να υπογραμμίζει, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ότι "Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Ευρώπης που ήταν και ο μεγάλος μου στόχος και τα 3 μετάλλια συνολικά είναι εξαιρετικός απολογισμός. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ολυμπιακό".

Κι συνέχισε, λέγοντας πως "Όχι μονό με στήριξε πολύ, σε όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι πάνω απ’ όλα βάζει την ιδέα του αθλητισμού, στηρίζοντας ισότιμα τους Masters κολυμβητές και την ελίτ. Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη καθώς πέρα από τον σύλλογο και τον προπονητή μου Αλέξανδρο Κόκκινο, δεν υπάρχει δυστυχώς καμιά άλλη στήριξη από πουθενά".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ