ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ύψιστη τιμή για Πετρούνια και Κορακάκη!

Ύψιστη τιμή για Πετρούνια και Κορακάκη!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, δύο αθλητές από κάθε αποστολή θα κρατούν τη σημαία της χώρας τους στην Τελετή Έναρξης. Η σχετική απόφαση πάρθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο πλαίσιο της Ισότητας των Φύλων.

Με την Ελλάδα να μπαίνει πάντα πρώτη στην παρέλαση των αθλητών, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κλήθηκε να επιλέξει ποια μέλη της αποστολής θα έχουν αυτή την ύψιστη τιμή. Και κατέληξε ομόφωνα στον Λευτέρη Πετρούνια και την Άννα Κορακάκη!

«Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω την σημαία μας καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί! Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ρίο.

«Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε μία μάλιστα ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη», ήταν οι ατάκες της Άννας Κορακάκη που κατέκτησε δύο μετάλλια (χρυσό και χάλκινο) το 2016.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές ετοιμάζονται να κρατήσουν ψηλά την γαλανόλευκη στις 23 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου θα πάρουν μέρος με εξαιρετικές προοπτικές για νέες διακρίσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Λευτέρης, όσο και η Άννα είναι μέλη της StoiximanTokyoTeam που θα εκπροσωπηθεί στους Αγώνες από 12 αθλητές (μεταξύ άλλων την Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη και τον Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου) συν την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Η Stoiximan συνεχίζει να παραμένει σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό, στηρίζοντας τους ανθρώπους εκείνους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, που μιλούν με τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτούνται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στην οικογένεια της Stoiximan από το 2014, ενώ η Άννα Κορακάκη από το 2015. Περισσότερες πληροφορίες για την StoiximanTokyoTeam μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ