ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι»

«Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι»
Book Small Mobile

Πάνω από 10 χιλιάδες κάρτες μελών έχουν δοθεί, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει τη συμπαράστασή του στον Ερασιτέχνη! Στη ναυαρχίδα του συλλόγου, τον Ερασιτέχνη των τεράστιων επιτυχιών!

Ο Ολυμπιακός είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον λαό του Θρύλου για τη συμπαράστασή του, ενώ παράλληλα πέρασε και το μήνυμά του για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός των μελών:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους 10.000 και πλέον φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους για τη σεζόν 2021-2022.

Με τη στήριξη όλων σας θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις, που επηρέασαν τον ελληνικό αθλητισμό και κατ' επέκταση τον σύλλογο μας την περίοδο της πανδημίας και θα συνεχίσουμε να ζούμε τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, ώστε να δώσουμε και πάλι ραντεβού στα γήπεδα - δίπλα στην ομάδα μας! Μαζί με τους Πρωταθλητές μας!

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ