Δύο μεταγραφές στην κολύμβηση! (photos)
Ανακοίνωσε Τζιώρα και Κοντοβά ο ΟΣΦΠ, ενισχύοντας και άλλο το αγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου! Ακόμη δύο προσθήκες, στην ήδη κορυφαία ομάδα, η οποία τα έχει σαρώσει ΟΛΑ!
Αναλυτικά:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Τζιώρα. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 4/6/1999) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δήμητρα Τζιώρα η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα, ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρη ότι μέσω της νέας αρχής θα επιτευχθούν οι στόχοι μου κα ιθα ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την ευκαιρία».




Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοντοβά. Ο νεαρός αθλητής (ημ. γέννησης 29/5/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Κοντοβάς ο οποίος κολυμπάει στα 100μ. και 200μ. πεταλούδα και στα 100μ., 200μ. 400μ. ελεύθερο ανέφερε τα εξής: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την ένταξη μου στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να συμβάλλω τα μέγιστα από πλευράς μου για να φέρω στην ομάδα πολλές και μεγάλες επιτυχίες».























