ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα Σαββατοκύριακο, γεμάτο Ολυμπιακή δράση! (photos)

Ένα Σαββατοκύριακο, γεμάτο Ολυμπιακή δράση! (photos)

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ΣαββατοΚύριακο γεμάτο δράση στον Ερασιτέχνη, με 5 αναμετρήσεις σε δύο μέρες. Το πρόγραμμα αγώνων ξεκινάει με την 5η αγωνιστική της Handball Premier όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» σήμερα (16/10, 12:30, ΕΡΤ 3).

Συνέχεια στο «θρυλικό» ΣαββατοΚύριακο δίνει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 1η αγωνιστική της Volleyleage, επίσης σήμερα (16/10, 17:00, Volleyleague TV Youtube). Την ίδια ώρα αγωνίζεται και η ανδρική ομάδα πόλο του Θρύλου, η οποία αντιμετωπίζει τον ΑΝΟΓ στην Γλυφάδα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δύο ώρες μετά, στις 19:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη τελειώνει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Θρύλου, το οποίο ταξιδεύει στα Γιάννενα, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα, την Κυριακή (17/10, 14:00) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ