ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίπλα στον Ερασιτέχνη! Κυκλοφορούν οι νέες Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου

Δίπλα στον Ερασιτέχνη! Κυκλοφορούν οι νέες Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου

Περνάμε στη νέα εποχή, μπαίνουμε από τώρα στη νέα σεζόν. Αρχίζουμε με τη διάθεση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου και στηρίζουμε ό,τι λατρεύουμε! Τη μεγάλη μας αγάπη! Δίπλα στον Ερασιτέχνη! Κυκλοφορούν οι νέες Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου από σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να λάμψει ξανά. Έχει την ευκαιρία να δείξει ποιος είναι και να σταθεί αρωγός στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια που κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να είναι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Πάμε για νέα μεγαλεία. Πάμε για νέες κούπες! Πάμε για το απόλυτο, αν μπορέσουμε…! Πάμε όλοι μαζί δίπλα στον Θρύλο μας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για τη διάθεση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

*Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων της Α1 Μπάσκετ Ανδρών, (για τους οποίους χρειάζεται η Κάρτα Φιλάθλου 2021-2022) η Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2022-2023 θα διατίθεται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και όχι ηλεκτρονικά.

 

 

PHOTO GALLERY

Δίπλα στον Ερασιτέχνη! Κυκλοφορούν οι νέες Κάρτες Μέλους και Κάρτες Φιλάθλου
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ