ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χάντμπολ: Τρόμος με Νιοκάς! (videos)

Χάντμπολ: Τρόμος με Νιοκάς! (videos)

Προχωράει τη μεταγραφή του Ολιβιέ Νιοκάς, ο Θρύλος και… σοκάρει ξανά τον ανταγωνισμό! Ο Ολυμπιακός φέρνει τον πολύπειρο Γάλλο παιχταρά και σκορπάει τρόμο στους «απέναντι»! Μιλάμε για μία τρομερή προσθήκη, η οποία μετά από εκείνη του Βέμπερ έρχεται να ενισχύσει τρομερά την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν. Απέναντι στον ανταγωνισμό, ο οποίος τη νέα σεζόν θα θέλει να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό και να του πάρει τα σκήπτρα, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη απαντά με τρομερές κινήσεις ΚΑΙ στο Χάντμπολ και δείχνει ότι και την επόμενη σεζόν, ο Θρύλος θα στοχεύσει στην κορυφή!

Ο Νιοκάς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Θρύλο, για την έλευσή του στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά τη νέα σεζόν, αλλά πρωτίστως να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Τα σκήπτρα του στο ελληνικό Χάντμπολ. Ο Νιοκάς είναι μία προσθήκη που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Καρασαββίδη. Έμπειρος, είναι 36 ετών, με τρομερές παραστάσεις (Ναντ, Κρετέιν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάλινγκεν, Αλκομπετά), ενώ την τελευταία χρονιά είχε 44 γκολ στο πρωτάθλημα Σκοπίων, με 60% ευστοχία.

Ο Νιοκάς έχει στη… φτωχή συλλογή του, ένα ασημένιο μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, αλλά και ένα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017! Κατέκτησε και το Champions Trophy το 2018! Μιλάμε για πρώτης τάξεως προσθήκη, στη μηχανή των πρωταθλητών!

Δείτε τον: 

 

 

 

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Νιοκάς, στο Instagram.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ