ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ντρισμπιώτη: «Πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου» (video)

Ντρισμπιώτη: «Πρέπει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου» (video)

Το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, έπειτα από την πρωτιά στα 35χλμ., κανόνας περήφανη όλη την Ελλάδα!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη νέα της μεγάλη επιτυχία, το πώς κατάφερε και έφτασε στο μετάλλιο και επισήμανε ότι μπορούσε να κάνει και πανελλήνιο ρεκόρ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω τι να πω, ήξερα ότι είμαι πολύ καλά και ζήτησα από τον προπονητή μου να αγωνιστώ. Έκανα ατομικό ρεκόρ, όμως μπορούσα να κάνω και πανελλήνιο ρεκόρ, από το οποίο ήμουν μόλις 5'' μακριά, όμως δεν το κατάλαβα γιατί δεν κοίταξα ποτέ το ρολόι μου.

Οι άλλες κοπέλες ανέβαζαν ρυθμό και μετά έπεφταν, εγώ αντίθετα ήμουν σταθερή. Είχα υπομονή και τις περίμενα. Ήξερα ότι στο τέλος θα μου έρθουν. Έξι χιλιόμετρα πριν από το τέλος συνέβη ακριβώς αυτό και έκανα την επίθεση μου.

Ήδη από τη δεύτερη μέρα ένιωθα πολύ καλύτερα, ένιωθα ότι είχα ανακτήσει το 70% των δυνάμεων μου και ότι μπορούσα να είμαι στην δεκάδα. Κοιτούσα συνεχώς γύρω μου. Όταν κατάλαβα ότι είμαι στις 7 πρώτες και έβλεπα πόσο έχουν κουραστεί, ενώ εγώ ήμουν ξεκούραστη κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμη και γι αυτό δεν άκουσα τον προπονητή μου και έφυγα νωρίτερα γιατί ήθελα τη νίκη.

Αυτό που έχω να διαχειριστώ τώρα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει πρώτα να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα, του προπονητή μου και μετά της οικογένειας μου. Ο κόσμος με έχει βάλει στην καρδιά του και τον ευχαριστώ. Έτρεξα για όλους αυτούς που πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην το βάζουν ποτέ κάτω.

Χάρηκα πολύ με τον καιρό είναι για μένα ιδανικό να βρέχει, με ήλιο είναι πιο δύσκολα θέλει καλύτερη διαχείριση και να ακούω τον κόουτς απόλυτα. Σήμερα δεν το έκανα έφυγα πιο νωρίς.

Ήταν όλη η ομάδα εδώ, η στήριξη τους ήταν μεγάλη μου χαρά και την είχα ανάγκη. Τους άξιζε η νίκη και πιο πολύ στον προπονητή μου, από τον οποίο έχω ζητήσει μία μπύρα, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Όχι τίποτα άλλο για αποκατάσταση».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ