ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καραμπουρνιώτης: «Το όνειρό μου είναι ένα ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό»

Καραμπουρνιώτης: «Το όνειρό μου είναι ένα ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό»

Στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται από την πρώτη σεζόν ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, ο οποίος μέχρι τώρα έχει κατακτήσει έως τώρα τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την ομάδα της καρδιάς του, τον Θρύλο. Το μεγάλο του όνειρο μπορεί να το έχει πραγματοποίησει, ωστόσο υπάρχει ένα ακόμη. Ο διεθνής πίβοτ θέλει επίσης ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

-Που γεννήθηκες; Που πήγες σχολείο;

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σχολείο πήγα εδώ, στην Αττική, στην Νέα Ιωνία».

-Πώς ασχολήθηκες με το χάντμπολ;

«Με το χάντμπολ ξεκίνησα μέσω φίλων. Πολλοί φίλοι μου από το σχολείο έπαιζαν ήδη. Πήγα μια μέρα μαζί τους, δοκίμασα κι εγώ το άθλημα και από τότε, δέθηκα και ασχολήθηκα πιο συστηματικά».

-Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο;

«Το μεγάλο μου όνειρο στο χάντμπολ έχει επιτευχθεί ήδη. Να φορέσω τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδα, του Ολυμπιακού. Πράγμα που έγινε. Όμως, επειδή πάντα ονειρευόμαστε και δεν σταματάμε, θα πω μια ευρωπαϊκή κούπα με τον Ολυμπιακό».

-Τα ταξίδια σου αρέσουν;

«Ταξίδια αναψυχής ναι, μου αρέσουν. Τα ταξίδια για υποχρεώσεις είναι διαφορετικά. Πολύ ωραία έχω περάσει στην Βιέννη, πέρυσι τα Χριστούγεννα. Νομίζω αξίζει να την επισκεφθεί κανείς, όμως γενικά, ναι, μου αρέσει να ταξιδεύω».

-Σπουδάζεις κάτι παράλληλα με το χάντμπολ;

«Ναι, ναι, σπουδάζω στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών».

-Έχεις κάποιο «μότο» στη ζωή σου;

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο μότο. Ωστόσο, το σίγουρο είναι, ότι προσπαθώ καθημερινά να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση και να βλέπω θετικά τα πράγματα».

-Εάν δεν έπαιζες χάντμπολ, τι άθλημα θα έκανες;

«Ποδόσφαιρο με τα… 1.000».

-Αγαπημένο φαγητό;

«Φαγητό; Όλα μου αρέσουν (σ.σ. γέλια). Αγαπημένο θα πω μακαρόνια με κιμά, που τα τρώμε και συχνά στα ξενοδοχεία (σ.σ. γέλια)».

-Αγαπημένο τραγούδι;

«Δεν ξέρω, δεν έχω κάποιο αγαπημένο. Ό,τι ακούει η παρέα, ό,τι θέλουν οι φίλοι».

-Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Στον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει πολύ να βλέπω ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αν δεν έχει, τότε βόλτες για φαγητό ή καφέ με φιλαράκια».

Πηγή: olympiacossfp.gr

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ