ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Θύρα 7 για τον Ερασιτέχνη! (photo)

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Θύρα 7 για τον Ερασιτέχνη! (photo)
Book Small Mobile

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Θύρα 7 για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου, Πινγκ Πονγκ !

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μέσω ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως  συνεισέφεραν το σημαντικό πόσο των 10.000 ευρώ με στόχο να πανηγυρίσουμε και την φετινή σεζόν την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, καλούν τον λαό του Θρύλου να δείξει το μεγαλείο του! Να ανταποκριθεί σε αυτή την πρωτοβουλία,  να σταθεί ξανά στο ύψος των περιστάσεων και να ωθήσει προς τα επάνω, τον αγαπημένο του Σύλλογο!

Μοναδική κίνηση της Θύρας 7!

Μπράβο, μάγκες!

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«H ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά δίνει το παρών σε όλες τις δράσεις,που έχουν ως στόχο την στήριξη των τμημάτων του Ολυμπιακού μας!

Για τον λόγο αυτό συνεισφέραμε το ποσό των 10.000 ευρώ, για τη δράση «Κράτα τον Θρύλο δυνατό» με γνώμονα την ενίσχυση των τμημάτων Κολύμβησης, Στίβου, Πινγκ Πονγκ,ούτως ώστε να πανηγυρίσουμε και την φετινή σεζόν την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλο τον απλό κόσμο του Ολυμπιακού, να στηρίξει και αυτός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη συγκεκριμένη δράση προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Είμαστε η ΑΣΠΙΔΑ και το ΔΟΡΥ του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου!

Έχεις δύναμη σου ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ τον ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ

ΚΟΣΜΟ...»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ