ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο δρόμο που χάραξε η Θύρα 7, οι σύνδεσμοι του εξωτερικού!

Στο δρόμο που χάραξε η Θύρα 7, οι σύνδεσμοι του εξωτερικού!

Ο Θρύλος κίνησε τη διαδικασία, για να ενισχύσει ο κόσμος του τα τρία πρωταθληματικά τμήματα της Κολύμβησης, του Πινγκ Πονγκ και του Στίβου, στο πλαίσιο της δράσης «Κράτα τον Θρύλο δυνατό»!, ώστε εκείνα να παραμείνουν στην κορυφή και πάντα ανταγωνιστικά.

Μάλιστα,  ο κόσμος του Θρύλου έδειξε ήδη από την πρώτη ημέρα, να φροντίζει για αυτό! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Στουτγάρδη πρόσφεραν ένα σημαντικό ποσό στον Ερασιτέχνη, ακολουθώντας εκείνους της Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα, 1.000 ευρώ είχαν προσφέρει οι φίλοι του Θρύλου από την Ολλανδία και 1.050 ευρώ πρόσφεραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη γερμανική πόλη, τη Στουτγάρδη. Μία κίνηση, η οποία έρχεται λίγες ημέρες, μετά τη μεγαλειώδη προσφορά των 10.000 ευρώ από τη ΘΥΡΑ7 για την οικονομική ενίσχυση των τριών πρωταθληματικών τμημάτων του κορυφαίου πολυαθλητικού σύλλογου στην Ελλάδα.

Αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτό που έρχεται… Υπάρχει γενικά κινητοποίηση από τους Συνδέσμους της Ελλάδας και από οπαδούς από το εξωτερικό, οι οποίοι κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΘΥΡΑΣ 7.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ