ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

100 τίτλοι και 10 ευρωπαϊκά επί εποχής Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη!

100 τίτλοι και 10 ευρωπαϊκά επί εποχής Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη!

Νέα επιτυχία για τον Ερασιτέχνη και το πόλο Γυναικών αποτελεί η κατάκτηση του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στον Εθνικό με 11-4 στο Παπαστράτειο.

Επιτυχία την οποία πιστώνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο Ερασιτέχνης επί της εποχής του έχει πλέον 100 τίτλους και 10 ευρωπαϊκά τρόπαια στα έξι ομαδικά αθλήματα! Και όλα αυτά στα 12 χρόνια της υπάρχουσας διοίκησης, την οποία ηγείται ο Μιχάλης Κουντούρης!

Είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει ο Θρύλος με τη συνδρομή του ηγέτη και προέδρου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ο οποίος εμπιστεύτηκε τον Μιχάλη Κουντούρη και δικαιώθηκε 100%. Αυτό φαίνεται από τις σπουδαίες διακρίσεις του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου στον Πλανήτη, 100 τίτλους σε αυτά τα 12 χρόνια!

Μιλάμε για μυθικά και απλησίαστα νούμερα που όλοι οι άλλοι μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Εμείς, όμως, ως Ολυμπιακοί, είμαστε τυχεροί γιατί τα ζούμε και θα συνεχίζουμε να τα ζούμε και τα επόμενα χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος μετράει 18 τίτλους στο βόλεϊ Ανδρών, 18 στο βόλεϊ Γυναικών, 25 στο πόλο Ανδρών, 22 στο πόλο Γυναικών, 6 στο χάντμπολ Ανδρών και 11 στο μπάσκετ Γυναικών!

Αυτοί είναι οι 100 τίτλοι της διοίκησης του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη και με την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θρύλε, το μεγαλείο σου, τελειωμό δεν έχει!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ