ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μώραλης: «Δεν έχει χαριστεί ούτε ένα μέτρο γης στον Ολυμπιακό» (video)

Μώραλης: «Δεν έχει χαριστεί ούτε ένα μέτρο γης στον Ολυμπιακό» (video)

Σε ομιλία του στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μώραλης έθιξε το ζήτημα του γηπέδου για τα τμήματα των ερυθρόλευκων.

«Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο η παραχώρηση των χώρων του Δήμου είναι μία προσφορά. Ομολογώ πάντα το έκανε ο Δήμος. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλες τις ομάδες», δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος Πειραιά, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:

«Με την ευκαιρία όμως που βλέπω πολλούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο επειδή ακούω πολλά το τελευταίο διάστημα, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ το παραμικρό. Ό,τι ακούτε για το Καραϊσκάκη, ό,τι ακούτε για το ΣΕΦ, ό,τι ακούτε για τον Ρέντη είναι παραμύθια της χαλιμάς. Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ποτέ ένα μέτρο γης… Περιμένω να δω αν η Πολιτεία χρηματοδοτήσει το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, του Πειραιά, όπως έκανε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως θα κάνει στον Βοτανικό, όπως θα κάνει και αλλού».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ