ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι Ρέντη με Στεάουα, όλοι Παπαστράτειο με Μπαρτσελονέτα!

Όλοι Ρέντη με Στεάουα, όλοι Παπαστράτειο με Μπαρτσελονέτα!

Μεγάλη είναι η σημερινή (10/1) μέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ο Θρύλος δίνει δύο πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά ματς σε βόλεϊ Ανδρών στις 17:00 και σε πόλο Ανδρών στις 19:00 και θέλει δύο σπουδαίες εντός έδρας νίκες, για διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, χρειάζεται και τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στο πλευρό του! Τόσο σε Ρέντη, όσο και σε Παπαστράτειο.

Ειδικότερα, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 17:00 τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στο Ρέντη για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του CEV Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4» της διοργάνωσης, εκεί όπου είναι πιθανό να βρουν τον Παναθηναϊκό, σε έναν ελληνικό «εμφύλιο» για την Ευρώπη!

Στο πόλο Ανδρών τώρα, ο Θρύλος κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα, στις 19:00, στο Παπαστράτειο, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή, ως μόνο πρώτο και με 5/5 στη φάση των ομίλων του LEN Champions League. Η ομάδα του Ίγκορ Μιλάνοβιτς έχει υψηλές βλέψεις και θα παλέψει για τη νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει νικηφόρα για να φτάσει και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό στο Βελιγράδι, τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται όσο τίποτα τη στήριξη του κόσμου και την παρουσία του στο Ρέντη και στο Παπαστράτειο, ώστε να πάρει μεγάλη ώθηση από τον κόσμο, όπως συμβαίνει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η «κόκκινη» εκστρατεία στον Βόλο! Οι δύο έδρες του Θρύλου, απόψε, πρέπει να γεμίσουν και να είναι «καυτές»! Μη λείψει κανείς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ