ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής, δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο οι αθλητές του Θρύλου!

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής, δύο χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο οι αθλητές του Θρύλου!

Σπουδαίες επιδόσεις πανηγύρισε στο ΣΕΦ, την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού Ανδρών/Γυναικών, το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Στη διοργάνωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Θρύλος κατέκτησε τρία μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά (Καραλής, Τσιάμης) και ένα ασημένιο (Νάκος), καθώς και ένα Πανελλήνιο ρεκόρ!

«Πέταξε» στα 5,86μ. ο Καραλής!

Συγκεκριμένα, ο «ερυθρόλευκος» Εμμανουήλ Καραλής ήταν εξαιρετικός στον τελικό του άλματος επί κοντώ, αφού «πέταξε» στα 5,86μ. και πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο άλτης του Θρύλου στη δεύτερη προσπάθειά του σε αυτό το ύψος, πέρασε εύκολα και κατέρριψε το ρεκόρ του Κώστα Φιλιππίδη (5,85μ.). Νωρίτερα, πέρασε με την πρώτη τα 5,30μ., 5,40μ. και 5,50μ., με την δεύτερη προσπάθεια τα 5,62μ. και με την τρίτη τα 5,72μ.

Πρωταθλητής για 17η χρονιά ο Τσιάμης!

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε και ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν, με επίδοση 16,52μ. Ο τριπλουνίστας του Ολυμπιακού κέρδισε το πρωτάθλημα για 17η χρονιά, συνεχίζοντας την κυριαρχία του στο αγώνισμα! Ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο για τον Δημήτρη Τσιάμη, ενώ ασημένιο κέρδισε ο Κώστας Νάκος στα 400μ. Ανδρών, τερματίζοντας δεύτερος σε 49.76.

Δηλώσεις:

Εμμανουήλ Καραλής: «Πάντα στο ΣΕΦ, η αγάπη του κόσμου μου δίνει φτερά. Ήμουν καλά σήμερα και τα κατάφερα, με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, που βοηθάει. Έβαλα τις βάσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου πάω για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα, είναι στους στόχους μου το 5,92μ., αλλά κουράστηκα. Είχα μεγάλη αναμονή στον αγώνα και έκανα πολλά άλματα. Πέρασα μία δύσκολη σεζόν πέρυσι και ήθελα το ρεκόρ. Δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ