ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό...

Έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό...

Γνωστό είναι το σκάνδαλο που έχει γίνει στο πινγκ-πονγκ, την ώρα που τα γεγονότα αποδεικνύουν πολύ καλά την προπαγάνδα που γίνεται για να αλλοιωθεί η αλήθεια και να επικρατήσει το ψέμα...

Την περασμένη Τρίτη (3/3) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση, δίνοντας συνέχεια στη προπαγάνδα που έχει αρχίσει ένα αντιολυμπιακό σάιτ. Από τη βιασύνη τους να απαντήσουν, έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους, επιβεβαιώνοντας επ' ακριβώς την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Κι αυτό, διότι εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκαν ανοιχτά ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί η Ομοσπονδία της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Για την ακρίβεια, οι «πράσινοι» απέδειξαν δημοσίως ότι λειτουργούν ως γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, θυμίζοντας αξέχαστες εποχές μιας άλλης Ομοσπονδίας, που συστεγαζόταν στο Ο.Α.ΚΑ, ώστε να γίνονται δια ζώσης οι επαφές με τους παράγοντές τους. Ίσως μια σύγχυση να διακατέχει τους διοικούντες του ΠΑΟ, μετά από τον αποκλεισμό στο ευρωπαϊκό κύπελλο βόλεϊ.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ο χαρακτηρισμός της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ως «ευγενές άθλημα», τη στιγμή που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει λίγα χρόνια πριν συνθήκες τρομοκρατίας, με τρεις αστυνομικές κλούβες να επιστρατεύονται στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Μάλλον τα όσα θλιβερά είχαν συμβεί τότε, που μέλος της διοίκησης των «πράσινων» ήταν ο πατέρας του νυν προέδρου, να έγιναν σε άλλο άθλημα, «αγενές»... Αν η ανακοίνωση του ΠΑΟ δεν έχει γραφτεί σε δημοσιογραφικά γραφεία, θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι αγνοούν και τους κανονισμούς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ