ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει για το No.101 πρωτάθλημα στον Ερασιτέχνη!

Πάει για το No.101 πρωτάθλημα στον Ερασιτέχνη!

Στις 16 Μαΐου, η Ολυμπιακή οικογένεια ενωμένη πανηγύρισε το... μυθικό επίτευγμα των 300 τίτλων στα πέντε βασικά ομαδικά αθλήματα, που λίγα 24ώρα μετά αυξήθηκαν σε 301.

Και αν το νούμερο αυτό που αφορά όλους τους τίτλους, είναι σπουδαίο, εξίσου σημαντική είναι και μια άλλη μέτρηση, η οποία αφορά αποκλειστικά τα πρωταθλήματα που έχει κερδίσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Έχοντας συμπληρώσει τα 100 πρωταθλήματα, σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ, ο σύλλογος επιχειρεί να ξεπεράσει την... πρώτη 100άδα!

Σε περίπτωση που ο Θρύλος διατηρήσει τα σκήπτρα στη Handball Premier στους τελικούς με αντίπαλο την ΑΕΚ, που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πανηγυρίσει ταυτόχρονα την κατάκτηση του 101ου πρωταθλήματος στον Ερασιτέχνη! Οι πρωταθλητές Ελλάδας στο χάντμπολ στοχεύουν στο 4ο δικό τους πρωτάθλημα και στο 101ο συνολικά, για τον πιο επιτυχημένο Ερασιτέχνη του κόσμου!

100 πρωταθλήματα μόνος του... 84 μαζί ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

Την ίδια ώρα, τα νούμερα είναι... αμείλικτα και δείχνουν την «ερυθρόλευκη» υπεροχή σε σχέση με τον… εγχώριο ανταγωνισμό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, που ήδη μετράει 100 πρωταθλήματα έναντι:

49 πρωταθλημάτων του Παναθηναϊκού! 51 περισσότερα δηλαδή, ο Θρύλος, από τον... «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό».

30 πρωταθλημάτων του ΠΑΟΚ! 70 περισσότερα ο Θρύλος, από τους «ασπρόμαυρους» που έχουν τα 24 από τα 30 σε ποδόσφαιρο και χάντμπολ Γυναικών. 

5 πρωταθλημάτων της ΑΕΚ! 95 περισσότερα από την... «μάνα ΑΕΚ»!

Αθροιστικά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μόνος του στον Ερασιτέχνη, 16 πρωταθλήματα περισσότερα από όσα έχουν κατακτήσει μαζί, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

100 ο Θρύλος, 84 μαζί η τριάδα των εγχώριων ανταγωνιστών του!

Οι συγκρίσεις καταδεικνύουν το μέγεθος της «ερυθρόλευκης» υπεροχής και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, που έχει σαρώσει τα πάντα, κάνοντας διαρκώς τον κόσμο του υπερήφανο!

Με τίτλους πραγματικούς και αδιαπραγμάτευτους!

Ο ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ