ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

27 χρόνια τώρα, πέντε είναι τα «ψίχουλα» που έχουν πέσει από το τραπέζι μας

27 χρόνια τώρα, πέντε είναι τα «ψίχουλα» που έχουν πέσει από το τραπέζι μας

Δεν ψάχνουμε καμία απολύτως δικαιολογία για όλα όσα δεν κάναμε καλά το καλοκαίρι, είτε όσον αφορά στον προπονητή, είτε στις επιλογές σε κάποιες μεταγραφές, είτε στην μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, είτε στα λάθη μας που έφεραν τις ήττες με ΠΑΟΚ και Λαμία, αλλά και δεν θα κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό στις συνεχιζόμενες αδικίες εις βάρος μας. Πολύ απλά, γιατί ακόμη και αυτόν τον Ολυμπιακό τον φοβούνται όλοι, αυτοί οι ανίκανοι που δεν μπορούν να φτιάξουν καλύτερες ομάδες μέσα στα γήπεδα και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε αυτούς που «βλέπουν» χέρι στο γκολ του Μασούρα, οφσάϊντ το γκολ του Ελ Αραμπί, κόκκινη στον Ρέτσο και βάζουν τις γραμμές όπου τους βολεύει. Και όλα αυτά, μόνο μέσα σε 90 λεπτά με αντίπαλο την Κηφισιά!!! Θέλοντας να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στον Ολυμπιακό, που δεν υποκύπτει στα θέλω τους.

Δεν γίνεται να υπερβάλουμε εαυτούς σε κάθε παιχνίδι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, να μην παίζουμε άμυνα γιατί ελλοχεύει κίνδυνος αποβολής στην παραμικρή επαφή, να σκοράρουμε με τρόπους τέτοιους που να μην βρίσκουν καν «πάτημα» ανύπαρκτο, ώστε να τα ακυρώσουν. Αυτοί που νίπτουν τας χείρας τους, έχουν άραγε αναρωτηθεί με τι ψυχολογία θα επιστρέψει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο γήπεδο;  Δεν μας λείπουν οι τίτλοι. Ας χάνουμε, αλλά να το «αξίζουμε», φέροντας ευθύνη αποκλειστικά και μόνο από δικά μας λάθη. Όχι επειδή έτσι έχουν αποφασίσει κάποιοι να δοθεί συγκεκριμένα κάπου το πρωτάθλημα.

Πόσο τυχαίο είναι, να παίξει ο ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκάκι και Αεκάκι κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με μας με κόσμο; Πόσο τυχαίο είναι, ότι παίζουμε εκεί πριν το ματς με την Φερεντσβάρος; Πόσο τυχαία ήταν η απεργία των διαιτητών που μετέθεσε το πρόγραμμα όπως ευνοούσε όλους τους άλλους; Μόνο «ευνουχισμένους» τίτλους προσπαθείτε να κερδίζετε. Δεν αλλοιώνετε βλάκες μόνο την βαθμολογία, αλλά δίνετε απλόχερα βάσιμες υποψίες περί προαποφασισμένης σε γραφεία «απονομής» του τίτλου. Όσο και να προσπαθούν οι «ευνούχοι» σας, ήταν θέατρο ο δήθεν τραυματισμός του «κουφού», ήταν στημένη η αποχώρηση, ήταν προμελετημένο «έγκλημα» ο μηδενισμός και η αφαίρεση βαθμού.

28 χρόνια τώρα, δεν ξέρετε να κερδίζετε καθαρά από τον Ολυμπιακό, τα πρωταθλήματα. Πέντε είναι όλα κι όλα τα ψίχουλα που έχουν πέσει από το τραπέζι μας. «Χορτάσατε»; Και πολύ σας ήταν. Είστε πλήρως αποτυχημένοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θα τον βρούμε τον δρόμο μας. Πόσο θα αργήσουμε νομίζετε; Ο δρόμος μας δεν είναι τα πρωταθλήματα, αλλά η δημιουργία ισχυρής ομάδας. Όσες αλλαγές και αν χρειαστούν, όπου και αν χρειαστούν, θα την βρούμε την Ιθάκη μας. Γιατί δεν κρύβουμε ούτε τα λάθη μας, ούτε τις αδυναμίες μας πίσω από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις μας για τις «σφαγές» της εξυγίανσης. Στο μυαλό μας είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο που φταίμε εμείς και που εσείς.

Μια ματιά και μόνο με ποιους πάτε να πάρετε το πρωτάθλημα δείχνει τα πάντα. Με αυτούς που σας πήραν τσάμπα και σας υποβίβασαν, με αυτόν που 14 χρόνια ακόμη ξεχρεώνει τα χρέη των Αμπράμοβιτς και του έχετε κρεμάσει κουδούνια και με τον άφαντο. Στο -6 και στο -4 είμαστε, πίσω από τις υπερομάδες σας, που παίζουν μπαλάρα, έχουν προπονηταράδες, κουβαρντάδες προέδρους και μεγαλούργησαν στην Ευρώπη. «Ασχοληθείτε» με το πώς δεν θα περάσουμε από το «Βικελίδης», γιατί θα σφίξουν τα γάλατα με διπλό. Ακόμη και με αυτόν τον Ολυμπιακό που δεν μας αρέσει.

Εμείς, ως οπαδοί, αρνούμαστε να παραδοθούμε. Αυτό ζητάμε να δούμε και από τους παίχτες μας. Όχι στα λόγια, αλλά με έργα. Οι «δηλώσεις» σας να είναι μέσα στο γήπεδο και μόνο. Ξέρετε και βλέπετε τι συμβαίνει και πως σας αντιμετωπίζουν. «Διαλύστε» το σύστημα. Εσείς μέσα στο γήπεδο και ο Μαρινάκης εκτός. Αν δεν το ελέγχανε, η βαθμολογία δεν θα ήταν η ίδια. Και το ξέρουν όλοι. Από το Κράτος, μέχρι την συμμαχία, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και τους οπαδούς τους.   

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ