ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έγινε της αποθέωσης στο ξενοδοχείο γιατί έφαγαν... μόνο 3!

Έγινε της αποθέωσης στο ξενοδοχείο γιατί έφαγαν... μόνο 3!

Εμπρός αητέ... τρικέφαλε!
Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε. Τον κόσμο του θα τον φοβάστε και τον πρόεδρο του θα πλένετε το στόμα σας με σαπούνι για να τον πιάνετε. Καταλάβατε ξεπουπουλιασμένα δικέφαλα κοτοπουλάκια; Μελισσανίδη, αν ενδιαφέρεσαι είναι ακόμη χωρίς συμβόλαιο ελεύθερος ο... Ουζουνίδης! Πως το λέγατε στην ανακοίνωση σας πριν το ματς, λαλίστατοι οπαδοί της κλάψας; Η αλήθεια είναι ότι πέσατε μέσα γιατί φέρατε την ανάπτυξη στην αγορά. Πολλή δουλειά τα... ταξί και τα διόδια στην Αττική οδό. Μετά το ματς δεν πιστεύω να … ξεχαστήκατε! Όλοι συνεπείς στο ραντεβού στο... ξενοδοχείο για την «αποθέωση» αυτών που θα μας διέλυαν! Ούτε ο ΜΠΟΜΠ ΜΑΡΛΕΪ δεν την άκουγε τόσο πολύ στα καλύτερα του, μυθοπλάστες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι και τα... δύο κεφάλια δεν προλάβαιναν να μας... «ικανοποιούν». 7 έφαγαν οι U20, 3 οι άντρες... έτοιμοι για όλα!

Εντάξει είμαστε; Εντάξει σου λέω...
Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε. Την Κυριακή σας δείξαμε πως κερδίζει μια ομάδα έχοντας απέναντι της εχθρική  διαιτησία. Να την χαίρεστε την εξυγίανση σας και τον «καλύτερο» διαιτητή. Μην ξεχάσετε να τον διατηρήσετε στους πίνακες. Και αυτόν και τους κορυφαίους επόπτες του. Τα λάθη τους ήταν «ανθρώπινα» και τη φάση με τον  Πατίτο δεν την είδαν γιατί είχε μπει σκουπιδάκι στα μάτια τους.  Καθίστε και αναλύστε όλες τις φάσεις και πείτε μας αν ευνοηθήκατε ή όχι. Έχετε πάντως δικαιολογίες, ήσασταν κουρασμένοι από τις ευρωπαϊκές σας υποχρεώσεις και τα συνεχή ταξίδια. Ευτυχώς που πρόλαβε και έπαιξε ο Μάνταλος.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν πήραμε τον Λέσκοτ, άμπαλοι ψεύτες, που τον... πήρατε μέσα από τα χέρια του Μαρινάκη; Αν όχι, καθίστε να βλέπετε συνέχεια τα δύο πρώτα γκολ, άσχετοι. Κύριοι ειδικοί αναλυτές που σπεύσατε να σκορπίσετε τον πανικό, τον όλεθρο και την καταστροφή μετά το ματς της Πέμπτης, μήπως ανοίξατε τα γκαβά σας και είδατε ότι η ομάδα που κατέβηκε ήταν ακριβώς η ίδια; Ότι απλά στη θέση αυτών που θεωρείτε ότι πρέπει να παίζουν, Καμπιάσο και Μάριν, μπήκαν οι ταλαντούχοι Μάρτινς και Ελιουνούσι; Απλά την Πέμπτη δεν μας ήθελε η πόρνη. Γιατί παίξαμε εξ ίσου καλά.

Στον ερχομό αετοί, στον γυρισμό, κότες!
Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε. Δεν θα τον υποτιμάτε. Τον... ήπιατε πάλι τον πικρό καφέ της παρηγοριάς. Έχετε πάρει χαμπάρι ότι επί Μαρινάκη το επί μέρους σκορ στο Καραϊσκάκη είναι 18-0 τέρματα και 5 στις 5 νίκες; Φαντάζεστε, λοιπόν, πόσο μας λείψατε τα δύο χρόνια που βολοδέρνατε «αυθορμήτως» στα χωράφια της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Πάλι καλά που ήρθατε πωρωμένοι βρε από το ντοπάρισμα των οπαδών σας. Για φανταστείτε να μας ερχόσασταν χαλαροί και χωρίς τον μασκοφόρο εκδικητή. Να πάτε να ανάψετε ένα κερί στη Μεγαλόχαρη που δεν μπήκε το δοκάρι του Σεμπά στο 9ο λεπτό γιατί θα έπιανε δουλειά ο Ηλίας στο ρολόι. Ανυπομονώ να δω πόσα εισιτήρια θα κόψει στο επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ το... φαβορί για το πρωτάθλημα. Καληνύχτα σας και εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να σας σκεπάζουμε τα βράδια...

Έλα «αφεντικό», μόλις φάγαμε το 3ο. Τι να κάνουμε; Να πέσουμε κάτω;

Υ.Γ. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Η υπομονή και η ηρεμία είναι η καλύτερη λύση.
Υ.Γ.2 Ας σταματήσουμε να κρίνουμε εν θερμώ και κάτω από την πίεση ενός άσχημου αποτελέσματος.
Υ.Γ3 Ούτε γίναμε ξαφνικά ομαδάρα, ούτε πλήρεις είμαστε.
Υ.Γ.4 Όλες οι ομάδες χρειάζονται και «εργάτες» στο γήπεδο, όχι μόνο αστέρια.
Υ.Γ.5 Τα καλύτερα έρχονται. Ο Ολυμπιακός ακόμη φτιάχνεται είναι μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και σταδιακά θα μπουν και οι υπόλοιποι παίχτες στο χορό.
Υ.Γ.6 Πάλι καλά που με τα τόσα «προβλήματα» που έχουμε κερδίσαμε το φαβορί.
Υ.Γ.7 Να περάσει ο επόμενος στερημένος άτιτλος, παρακαλώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα...

    Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα...

    Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος τονίζει… Δεν πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε για το αναφαίρετο δικαίωμα μας. Να πηγαίνουμε παντού να βλέπουμε την ομάδα μας…

  • Της εξυγίανσης το κάγκελο…

    Της εξυγίανσης το κάγκελο…

    Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος επισημαίνει… Αν όλα αυτά… ήταν υπέρ του Ολυμπιακού μέχρι παρέμβαση του «εντολοδόχου» θα είχαμε, για διακοπή του πρωταθλήματος.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ