ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έλληνες διαιτητές δεν θέτε. Ξένους δεν θέτε. Ε, τι θέτε;

Έλληνες διαιτητές δεν θέτε. Ξένους δεν θέτε. Ε, τι θέτε;

Έλληνες διαιτητές δεν θέτε. Ξένους δεν θέτε. Ε, τι θέτε; Θα αποφασίσετε επιτέλους ή έχετε σκοπό να πάθουν τα «φρύδια» μας ελεφαντίαση; Άντε, πουλάκια μου, που θα ασχολούμαστε συνεχώς μαζί σας. Άντε κομπλεξικοί που συνεχώς ανακαλύπτετε θεωρίες συνωμοσίας. Που νομίζετε ότι όλοι ασχολούνται με σας και πως θα σας εξοντώσουν επειδή έχετε φτιάξει ομάδα. Στείλτε επιστολή ρε στην ΟΥΕΦΑ και απαιτείστε να σας σφυρίζουν και εκεί ο... Καλογερόπουλος, ο... Σιδηρόπουλος, ο... Κύζας, ο... Φουφάκης, ο... Αρετόπουλος και εννοείται, φυσικά, με τους επόπτες τους, για να δείτε νίκη στην Ευρώπη.

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη τρέμει μην προκριθείτε, τι να σας πω! Εγώ, πάλι, ξέρω ότι οι ομάδες παρακαλάνε να παίζουν μαζί σας. Από Γκαμπάλα και Εστορίλ, μέχρι Οντένσε  και Μάριμπορ. Όταν όμως κερδίζατε με ανύπαρκτα πέναλτι την Γκέτεμποργκ και όχι μόνο, όταν στην Ουγγαρία ακόμη συζητάνε το ματς με την Χόνβεντ και τον Φίτος, όταν κληρωνόσασταν στους «8» του Πρωταθλητριών με τη Λέγκια.

Κορδωνόσασταν όλο περηφάνια και λέγατε ότι «εμείς» έχουμε Μαυροκουκουλάκη στην ΟΥΕΦΑ. Όταν ο Ολυμπιακός αποκλειόταν και έχανε με το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος (του Μανιάτη με τον Αστέρα σας πείραξε), με ακυρωθέν γκολ του Οκκά στο Μονακό, και όχι μόνο, ή έμενε έξω με περίεργα αποτελέσματα τύπου Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ, χασκογελάτε χλευάζοντας ανύπαρκτοι.

Ο Ολυμπιακός και αν έχει υποστεί διαιτητικές σφαγές στην Ευρώπη. Τότε, όμως, όλοι μαζί οι τεθλιμμένοι «σύμμαχοι» βάζατε τα φερέφωνα σας να γράφουν ότι έτσι πληρώνονται οι εν Ελλάδι αδικίες. Βάλτε τον φίλο σας τον κυρ-Σταύρο να διακόψει το Europa. Απορώ, πάντως, πως δεν έχει συμβεί κανένας τραμπουκισμός από τους αγανακτισμένους «αγνώστους», εναντίον των διαιτητών που σφυρίζουν εις βάρος σας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, κανένα κάψιμο αυτοκινήτου, κανένα πέσιμο στα σπίτια τους, γιατί δεν πάνε μπράβοι στις εκλογές της ΟΥΕΦΑ. Μόνο στην Ελλάδα δρουν οι αγανακτισμένοι άγνωστοι...

Αλλά δεν ανησυχώ! Η ελληνική αστυνομία χρόνια τώρα είναι στα ίχνη τους. Ακόμη τους ψάχνει, τι νομίζετε; Ότι θα κουκουλώσει τις υποθέσεις; Ότι θα παραγραφούν τα αδικήματα λόγω παρέλευσης ετών; Δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Μην το συζητάτε σας λέω. Μα και βέβαια δεν σας κερδίζουμε καθαρά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας. Αφού να σκεφτείτε όταν είναι η περίοδος των μεταγραφών και βλέπουμε ότι φέρνετε καλύτερους παίχτες μας λούζει κρύος ιδρώτας , γιατί θα πρέπει να σας σφάξει η διαιτησία για να σας κερδίσουμε. Και θα έχουμε και τους πάνω από όλα αντικειμενικούς δημοσιογράφους που δεν εκτελούν εντολές, ούτε τα παίρνουν, να τα βγάζουν όλα στην φόρα.

Εγώ λέω να πείτε στον Κοντονή να διατάξει έρευνα για τα πρωταθλήματα των τελευταίων 20 ετών, και με τη βοήθεια των έντιμων καθηγητών διαιτησίας, να βγάλει στην φόρα όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις, από αράουτ, μέχρι φάουλ, από απόσταση του τείχους, μέχρι κάρτες. Για να λάμψει η αλήθεια. Να κάτι σαν ότι θα... έσκιζε η κυβέρνησή του τα μνημόνια. Τι γελάτε μωρέ; Δεν το έκανε; Έσκισε τα παλιά και υπέγραψε καινούργια...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ