ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έρχεται και η 7η συνεχόμενη "σφαλιάρα"

Έρχεται και η 7η συνεχόμενη

Το πόσο χαίρομαι που έρχονται τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στο Ρέντη για την... επόμενη φάπα, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 1-3 σετ στην Πυλαία ευρισκόμενοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς διαφορά, δεν λέγεται! Μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ (δις), το πόλο, το γυναικείο Βόλεϊ και το γυναικείο μπάσκετ έρχεται η σειρά και του αντρικού Βόλεϊ για την 7η συνεχόμενη σφαλιάρα. Έχοντας την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη θα τους πονέσει περισσότερο. Ελπίζω να μη βγάλουν καμιά ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας μετά το ματς. Πόσο πιο γραφικοί πια θα καταντήσουν; Έχουν, μήπως, παράπονα από τη φιλοξενία στις προηγούμενες σφαλιάρες; Συνέβη τίποτε στην άφιξη των αποστολών τους; Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μήπως; Δεν έφυγαν «ατσαλάκωτοι» από όλα τα γήπεδα; Για να δούμε πως θα συμπεριφερθούν αυτοί στα εντός έδρας ματς για τα ελληνικά πρωταθλήματα.

Τη Δευτέρα εμείς θα συνεχίσουμε να τους γλεντάμε τόσο στην κερκίδα, όσο και στο ταραφλέξ, χωρίς να τους δώσουμε την αφορμή που ψάχνουν εναγωνίως για να απαξιώσουν τη νίκη μας. Καλώς να ορίσουν τα παιδιά. Μακάρι ,αν και είναι το ματς αργά, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γλεντζέδες οπαδοί μας στο γήπεδο. Εγώ πάντως, σφαλιάρα, και μάλιστα την 7η (!!) δεν την χάνω με τίποτε. Θα τους αποχαιρετίσουμε για το 2016 έτσι όπως πρέπει, ώστε να τους μείνει και αυτό το έτος αξέχαστο! Απλά θα έχουν φιλική συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα που θα στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.

Με 6 νίκες σε 6 παιχνίδια και έχοντας χάσει μόλις 2 σετ, ο Ολυμπιακός, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμος, προελαύνει θέλοντας να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του. Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι απίστευτα πολλά και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο τμήμα. Όλα, όμως, είναι διαφορετικά αν νιώθουν τον παλμό της κερκίδας στο πλευρό τους. Θυμηθείτε πως με τη βοήθεια μας και τις αλλαγές του Στιβαχτή και του Φράγκου, γυρίσανε το ματς με τον ΠΑΟΚ, αν και οι Φιλίπποφ και Τσούπκοβιτς είχαν βρεθεί σε κακή μέρα. Η νίκη αφενός θα μας εδραιώσει στην 1η θέση της βαθμολογίας αφετέρου θα είναι ένα ακόμη μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την επιστροφή του βασιλιά στον Θρόνο του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ