ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γίνεται της κωλοτούμπας το κάγκελο...

Γίνεται της κωλοτούμπας το κάγκελο...

Δεν τα λέμε εμείς... Αυτοί τα έλεγαν!!! Σωτήριο έτος 2015... 13 Μαρτίου...

Σκέψεις Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ (αλλά και της ΑΕΚ), να μην υπογράψουν την επέκταση της σύμβασης με τη NOVA... Σκέψεις που αν "προχωρήσουν", θα τινάξουν την κεντρική διαχείριση στον αέρα και θα "πληγώσουν" ανεπανόρθωτα το "σύστημα" βάζοντας βόμβα στα θεμέλια της Super League! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχουν γίνει αλλεπάλληλες συζητήσεις μεταξύ των τριών ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα και εκτιμούν, ότι υπό αυτές τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούν να δεσμευτούν με κανέναν τρόπο για την περίοδο 2017-2019.

Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και οι σκέψεις ωριμάζουν. Γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά, ότι με το να "σπάσουν" την κεντρική διαχείριση αρνούμενοι να υπογράψουν την επέκταση της σύμβασης, θα δημιουργηθεί ανυπολόγιστο πρόβλημα σε όλο το "οικοδόμημα" που ζει και πορεύεται με τα λεφτά της NOVA, ενώ υπό προϋποθέσεις, μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει και την αρχή του τέλους της Super League, η ύπαρξη της οποίας συνδέεται άρρηκτα με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θεωρούν ότι έτσι θα αυξηθεί και η πίεση προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νωρίτερα... Στις 21 Σεπτεμβρίου 2013... "άγνωστοι" είχαν επιτεθεί με βόμβες μολότωφ σε βαν της Νοβα...

Για να δούμε τι έγινε λίγο αργότερα από τους "αντιστασιακούς" του συστήματος...

Σωτήριο έτος 2015... 17 Δεκεμβρίου...

Ανανεώθηκε η σύμβαση που αφορά στα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο".

Και η ουσία... Πωλείται τριφύλλι εξαιρετικής ποιότητας για πρόβατα εντός στάνης, υπάκουα στον τσοπάνη, χωρίς απαιτήσεις... Εξ άλλου είναι γνωστό ότι για όλα φταίει ο... κακός ο λύκος!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ