ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φάε και εσύ "σύμμαχε" μια... Μπανάνα, μπορείς!

Φάε και εσύ

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ: Αν δεις στο ξύπνιο σου ότι έφαγες... Μπανάνα, δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό όνειρο. Αισθηματικά: Αν απλά βλέπετε μπανάνες ή μπανανιές, να περιμένετε επιτυχίες και χαρές. Αν όμως τρώτε μπανάνες, τότε να περιμένετε προβλήματα και αποτυχίες. Φυλαχτείτε! Υγεία: Φροντίστε την υγεία σας, αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μπανάνες. Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε ότι είστε έμπορος μπανανών, διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας. Επίσης, προσέξτε πολύ αν δείτε σάπιες μπανάνες.

«Κάποιοι» είναι τόσο στόκοι, που δεν καταλαβαίνουν πως με τα όσα λένε αυτοαναιρούν , αυτά που ισχυριζόντουσαν στο παρελθόν. Τι εννοώ; Λένε πως ο Ολυμπιακός «έριξε» την ποιότητα της ομάδας, αναφερόμενοι σε παίκτες και προπονητές του πρόσφατου παρελθόντος που τώρα κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Άρα είχε καλούς παίκτες, όπως και προπονητές. Αφού οι αντίπαλοι του ήταν χειρότεροι, και εμείς καλύτεροι για ποιο λόγο χρειαζόμασταν, όπως ισχυρίζονταν, τη βοήθεια της διαιτησίας, για να πάρουμε το πρωτάθλημα και να συμμετέχουμε στους ομίλους του Champions League που μας ωφελούσαν και οικονομικά; Ποιες ήταν οι κινήσεις των αντιπάλων μας τα χρόνια που μας κατηγορούν, για να διεκδικήσουν στα ίσα το πρωτάθλημα; Ποια χρονιά έριξαν περισσότερα λεφτά; Μιλάνε μεν τώρα για την ποιότητα του ρόστερ, όχι όμως και για το μπάτζετ! Γιατί, πολύ απλά, δεν τους συμφέρει να μιλήσουν μιας και έμεινε το ίδιο και ας αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τους ομίλους, άρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ και τα έσοδα. Τα βαριά συμβόλαια, δε, τα απέκτησε ο Ολυμπιακός  ΜΕΤΑ τον αποκλεισμό, όταν ήξερε ότι ΔΕΝ θα έχει τα έσοδα. Ναι , δόθηκαν λεφτά σε παίχτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αλλά δόθηκαν! Δεν πήγε ο Μαρινάκης να φέρει παρτάλια, με συμβόλαια «πείνας» για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει στην Ευρώπη «στηριζόμενος» και καλά στη διαιτησία! Τι να κάνουμε που δεν έκανε «υπέρβαση» (;) όπως ο Αλαφούζος!

Ναι, έγιναν λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας όσον αφορά θέσεις και παίκτες, αλλά για αυτό που «ονειρευόμαστε», όχι για να πάρει τον τίτλο. Ποιος περίμενε όμως το καλοκαίρι ότι οι Μάριν, Καρντόσο και Πάρντο δεν θα έκαναν τη διαφορά; Ακόμη και για τα στόπερ που μιλάμε, προσπάθησε πριν τον αποκλεισμό να πάρει τον ΛΕΤΣΧΑΡΤ από την Ουτρέχτη , αλλά τελικά ο παίκτης επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σασουόλο, απέκτησε τον Λαΐφη που κακώς, όπως αποδείχτηκε, δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, και εμπιστεύτηκε τον Μπέντο στην περίπτωση του Βιάνα, έναν παίκτη που κόστισε γύρω στα 2 μύρια. Δεν έφερε τον παίκτη που όλοι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε σε αυτή την θέση. Έκανε λάθος μεν στην επιλογή του Σάντσεθ, αλλά ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά μετά την απροσδόκητη φυγή του Σίλβα. Δεν είναι όμως όλα μαύρα όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι που αρέσκονται να τα ισοπεδώνουν όλα. Και το ρόστερ πρέπει να ελαφρύνει και συμβόλαια να φύγουν για να μπορούν να αντικατασταθούν από αυτούς που μας λείπουν. Χρειάζεται να στηθεί πιο ορθολογικά το ρόστερ της επομένης περιόδου. Και με καλύτερους παίκτες σε ορισμένες θέσεις κλειδιά της 11άδας. Δεν ξέρω για κάποιους αλλά εγώ δεν βλέπω στην προεδρία του συλλόγου ούτε τον «Αλαφούζο», ούτε τον «Μελισσανίδη», ούτε τον «Ιβάν» για να ανησυχώ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ