ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πηγαίνετε αλλού να πουλήσετε την προπαγάνδα σας, αιώνια στερημένοι..

Πηγαίνετε αλλού να πουλήσετε την προπαγάνδα σας, αιώνια στερημένοι..
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λέω εγώ τώρα... Το σκορ το βλέπετε; Δεν είναι κόκκινη κάρτα η χειρονομία του Γκονζάλες; Άρα πόντος δικός μας και το σκορ θα γίνονταν 28-29. Άρα θέλαμε έναν πόντο ακόμη για το σετ. Άρα έναν πόντο μακριά από το 0-3! Ούτε έτσι μπορείτε... Ούτε με διαιτησίες, που τρώγανε και οι ίδιοι οι διαιτητές αντικείμενα και έκαναν τους... Κινέζους, εκτός από αυτά στους Κόστα και Τσούπκοβιτς. Ούτε με καφριλίκια!

Και εννοείται, χωρίς να είστε καλύτεροι. Πώς να γίνεται όμως καλύτεροι; Βρίζοντας τον Αγκάμεζ; Του προσέφερε μήπως ο Αλαφούζος τα ίδια λεφτά με τον Μαρινάκη για να τον κάνει δώρο στον ερασιτέχνη ΠΑΟ (εδώ πεθαίνουμε από τα γέλια) και αρνήθηκε προτιμώντας την ερυθρόλευκη πρόταση; Όχι βέβαια!

Εννέα (9) χρόνια στο βόλεϊ χωρίς ήττα. Δεκαέξι (16) χρόνια αήττητοι στο πόλο. Μην ξεχάσετε να ράψετε το αστεράκι στη φανέλα μόλις συμπληρώσετε δεκαετία όπως και στο σκουφάκι πελάτες μας. Και επειδή είσαστε ευαίσθητοι μεν, αλλά επιλεκτικοί στη μνήμη, μπορείτε να μας εξηγήσετε ποια ήταν ακριβώς η αντιμετώπιση σας στα ΜΜΕ, στη χειρονομία του Μπεργκ; Και μάλιστα χωρίς να τον προκαλέσουν! Πηγαίνετε αλλού να πουλήσετε την προπαγάνδα σας αιώνια στερημένοι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ