ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου... 1-3 οι «ανέτοιμοι» των φιλικών...

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου... 1-3 οι «ανέτοιμοι» των φιλικών...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η μισή δουλειά και παραπάνω έγινε…..  1-3 ο Θρύλος την Παρτιζάν μέσα στο άντρο της … παρά τις ευχές και τις προσευχές των απανταχού κομπλεξικών αντι-Ολυμπιακών….. Μια νίκη δύσκολη αλλά μάγκικη… Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν έλειψαν τα προβλήματα   ( Φορτούνης)….  Με αναγκαστικά στα στόπερ τους Ρέτσο και Ρομαό…  που είχε ως αποτέλεσμα να λείψει και ο δεύτερος από τα χαφ… με τον Μάριν ως 10αρι και τον Σεμπά αριστερά , ενώ όλο το πλάνο που δούλευε η ομάδα για να κατέβει στο ματς ήταν εντελώς διαφορετικό….. και όμως σκοράραμε τρεις φορές με βασικό σέντερ φορ τον… Μπεν… χάσαμε δύο ακόμη κλασσικές ευκαιρίες για γκολ , και βουλώσαμε τα στόματα αντιπάλων και γκρινιάρηδων….

Ο χρόνος κυλάει πλέον υπέρ μας…. Σε μια βδομάδα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι…. Καθώς αφήσανε οι παίχτες μας πολλές υποσχέσεις …. Και βέβαια υπήρξαν νεκρά διαστήματα…. Και κενά στην άμυνα…. Η μπάλα κάποιες φορές δεν κυκλοφορούσε καλά στα χαφ…. Αλλά όλα διορθώνονται… Με την είσοδο του Βούκοβιτς η άμυνα θα αποκτήσει ύψος και εμπειρία…. Ο Ρέτσος μετέχοντας στις προπονήσεις θα εμφανιστεί καλύτερος…. Με τον Ρομαό στα χαφ θα λειτουργήσει καλύτερα….

Ο Μάριν απέδειξε πως σε αυτή την θέση μπορεί να αποδώσει καλύτερα από τα άκρα….. Ψάχνοντας το τέλειο ( όσο μπορεί να υπάρξει τέλειο στο ποδόσφαιρο) , η ομάδα αν ενισχυθεί με ένα στόπερ , και ένα χαφ  ακόμη , θα είναι πλήρης και έτοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη …. 

Μπορεί ακόμη και η 2η θέση αν μπει στον όμιλο να είναι δύσκολη αλλά το να συνεχίσει στο Γιουρόπα θα είναι 100% βέβαιο τον Φλεβάρη…. Και αυτό το ρόστερ μπορεί να φτάσει πολύ πιο μακριά από τους 16 που φτάσαμε πέρσι…. Αρκεί να μην ξεφουσκώσει και να υπάρχει διαρκώς κίνητρο …. με την σωστή διαχείριση του υλικού …. Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ όσοι μείνουν στο ρόστερ ότι είναι χρήσιμοι και ανά πάσα στιγμή οφείλουν να είναι έτοιμοι να προσφέρουν…..  Αν η ομάδα και ο κόουτς , νοιώσουν δε ότι έχουν και την απαραίτητη πίστωση  χρόνου και την στήριξη από εμάς όλα θα γίνουν πιο εύκολα….. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες που έπεσε από νωρίς στα βαθιά και μοίρασε υποσχέσεις…. «Κάποιοι» με είχαν κατηγορήσει για αλαζονεία σε προηγούμενα δημοσιεύματα…. και αυτό γιατί πίστευα στην ομάδα …. Καλή καρδιά…. Δεν πιστεύω να στεναχωρήθηκαν από την νίκη…. το κοουτσάρισμα του Χάσι …. η την καλή  εμφάνιση κάποιων παιχτών…. επειδή δεν «δικαιώθηκαν»….. Την άλλη Τετάρτη , όλοι μαζί , μια γροθιά, στο κατάμεστο Καραϊσκάκη( αυτό θα είναι το ευχαριστώ στους παίχτες μας) , πάμε να γιορτάσουμε  την νίκη-πρόκριση , που θα μας φέρει 180 λεπτά μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… Εκεί που πραγματικά ανήκουμε……

 

PHOTO GALLERY

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου... 1-3 οι «ανέτοιμοι» των φιλικών...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ