ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συμπάσχουμε στο δράμα των Πλατανιά, Λεβαδειακού και ΠΑΣ για τις απώλειες βαθμών που είχαν...

Συμπάσχουμε στο δράμα των Πλατανιά, Λεβαδειακού και ΠΑΣ για τις απώλειες βαθμών που είχαν...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μπα, τι έγινε; Δεν βλέπω... διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις, τα φερέφωνα να διαμαρτύρονται, δίκες, μεζούρες και όλα τα υπόλοιπα «σύνεργα» της απαξίωσης! Μουγκαφόν έπεσε; Με δύο πέναλτι κερδισμένα; Βάλαμε άλλα τρία γκολ και δεν «είδαν» ότι ευνοηθήκαμε; ΑΝ, λέω αν, οι προηγούμενες ΕΠΟ, «καθάριζαν» τις κίτρινες της προηγούμενης περιόδου και ευνοούνταν ο Ολυμπιακός έτσι θα το περνάγανε; Αλήθεια, στα μέχρι τώρα ματς των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ υπήρξαν φάσεις που ευνοήθηκαν; Και όλα αυτά, γιατί; Για να διατηρηθούν στους -2 και -6 βαθμούς από μας! Αλήθεια, οι ανακοινώσεις και τα γιούχα εναντίον των Σαββίδη και Αλαφούζου από ποιους προήλθαν; Γιατί, μωρέ αντικειμενικοί, δεν τις προβάλατε, όπως τους αρμόζει; Να εκθειάζατε, όμως, αυτούς που τώρα βρίζουν οι οπαδοί τους , για τις καλοκαιρινές τους μεταγραφές, για τις προκρίσεις με Γκαμπάλα και Ολίμπικ Ντόνετσκ, για τις επιλογές στους προπονητές, για τις νίκες στα φιλικά, για τις «πωλήσεις», δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα, ξέρατε!

Να ανοίξετε το στόμα σας και να πείτε ότι ο Μαρινάκης τις μεταγραφές που θέλει να κάνει τώρα δεν θα τις κάνει για να γίνει πιο ισχυρός στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι δεν τον παρασέρνουν στην ανυπαρξία τους οι «άλλοι», αλλά γιατί θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη, δεν μπορείτε. Ξαφνικά ανακαλύψατε ότι ο Μαρινάκης επένδυσε. Λες και τα προηγούμενα χρόνια δεν επένδυε. Βλέπει τις πωλήσεις των καλύτερων, υποτίθεται, παικτών τους και θα έχει σκάσει στα γέλια σκεφτόμενος ότι πούλησε με περισσότερα τους Γιαταμπαρέ, Φέισα, Μασάντο, Ντοσεβί που δεν μας έκαναν. Ρε, δεν τον παρακαλάτε να τους πουλάει αυτός αντί για σας μπας και σωθείτε; Με έναν όρο, όμως... Από δω και μπρος να βγάζετε τον σκασμό και να υποκλιθείτε στο μεγαλείο του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας τα ψέματα που διαδίδατε. Δύσκολο, ε; Μας ξενερώσατε πάντως. Εμείς, ας πούμε, σε ποια Ευρωπαϊκή ομάδα και να θέλαμε θα μπορούσαμε να ευχηθούμε καλή τύχη; Αντίθετα συμπάσχουμε στο δράμα των... Πλατανιά, Λεβαδειακού (δις) και ΠΑΣ για τις απώλειες βαθμών που είχαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Τρέξτε να προμηθευτείτε τις φανέλες των ομάδων που κληρωθήκαμε στο Champions League μπας και χαρεί το χειλάκι σας, γιατί φέτος τα δράμα θα το ζήσετε και μέσα στις έδρες σας. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τους καλύτερους «χειρούργους» για να μην σας κυνηγάνε οι ίδιοι οι οπαδοί σας. Σας έχουμε... «Γραμμένους». Θα παίρνουμε το πρωτάθλημα, όσα εξωαγωνιστικά εμπόδια και αν βάζετε, όπως και να τα λένε, όπου και αν ανήκουν. Γουστάρουμε, δεν ξέρετε πόσο, να το σηκώνουμε έτσι! Επόμενο μπλόκο που καλούμαστε να σπάσουμε είναι στην Ξάνθη. Όπου και εκεί θα είμαστε παρόντες κατά χιλιάδες από Αθήνα, Πειραιά και επαρχία. Βάλτε «καλύτερους» εξυγιαντές από τον Κατσικογιάννη και τον Βλάσση. Για πλάκα τους είχαμε αυτούς...

Υ.Γ.1: Ακόμη ένας «έλληνας» στην ξενιτειά. Άτιμη κρίση...

Υ.Γ.2: Δεν έπιασε ο αγιασμός. Τα έσπασαν τα δοκάρια στα Γιάννενα...

Υ.Γ.3: Ε, δεν την λες και επιτυχία την ισοπαλία...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ