ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτόν τον κόσμο, απαιτούμε να τον σέβεστε συνεχώς!

Αυτόν τον κόσμο, απαιτούμε να τον σέβεστε συνεχώς!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός σας δίνει την ευκαιρία να αγωνίζεστε στη μεγαλύτερη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σας τιμά με μεγάλα συμβόλαια, πολλές φορές μεγαλύτερα και από την αξία σας. Ο κόσμος του, σας περιβάλλει με αγάπη. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, λοιπόν, να τον απογοητεύετε και να τον στρέφετε εναντίον αυτού που σας πληρώνει, σας πίστεψε και σας έφερε. Πρέπει να φύγετε ορισμένοι για να πάρετε τα χαμπάρια σας τι θα χάσετε; Τι είδατε όταν μπήκατε στο γήπεδο και κοιτάξατε τις κερκίδες με την Μπαρτσελόνα; Είδατε όλους αυτούς που μόλις λίγα 24ωρα πριν, τους σκάσατε από την στεναχώρια τους χάνοντας από τους «παράλυτους». Αυτόν, λοιπόν, τον κόσμο απαιτούμε να τον σέβεστε συνεχώς. Αυτόν τον κόσμο τον ζηλεύουν όλες οι μεγάλες ομάδες του πλανήτη. Είστε ευλογημένοι που τον έχετε στο πλευρό σας. Μην τον απογοητεύσετε ποτέ ξανά. Δεν σας ζητάει τίποτε περισσότερο από το να δείχνετε την αξία σας.

Εγώ δεν πανηγυρίζω για την ισοπαλία. Ίσα-ίσα που είμαι περισσότερο εκνευρισμένος γιατί μου δείξατε ότι επιλέγετε παιχνίδια, ότι παίξατε για την πάρτη σας και τα συμβόλαια σας. Σταματήσατε την Μπαρτσελόνα και χάσατε από τους ανύπαρκτους. Δεν είδα στη Λεωφόρο την ψυχή που καταθέσατε με την Μπάρτσα. Μου κάνατε τελικές με την Μπάρτσα και όχι με τον ΠΑΟ; Πέφτατε σαν... σκυλιά σε κάθε μπάλα και μου κάνατε τον Κουλιμπαλί να μοιάζει με τον Ντάνι Άλβες; Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στα μάτια τα δικά μου είστε χρεωμένοι ΟΛΟΙ. Στην Ελλάδα οφείλετε να κερδίζετε. Εσείς είστε η «Μπαρτσελόνα». Στην Ελλάδα, Ολυμπιακός σημαίνει επίθεση απέναντι σε όλους και όχι αμύνομαι απέναντι σε ανύπαρκτους. Στα επόμενα πρώτα 9 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ( 6 στο Καραϊσκάκη και 3 εκτός) είσαστε υποχρεωμένοι να κάνετε 9 νίκες και να πάρετε 27 βαθμούς, φέρνοντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν δεν δούμε στα ματς αυτά που είναι «εύκολα» το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση επί 90 λεπτά, για τη νίκη, ουαί και αλλοίμονο σας. Ούτε μου κλείνει τα μάτια η εμφάνιση στα προβλήματα που υπάρχουν. Η ομάδα θέλει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και όχι μόνο. Γιατί, τώρα αμυνόμασταν και παίζαμε με αντεπιθέσεις. Στην Ελλάδα ΜΟΝΟ επιτιθέμαστε απέναντι σε όλες τις ομάδες, εντός και εκτός. Ο γείτονας μας είναι οπαδός του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και όχι Καταλανός ή Τορινέζος. Έχουμε να τον δούμε να ξεμυτάει από το σπίτι του 20 χρόνια, έχουμε ξεχάσει τη φάτσα του, δεν θα μου τον βγάλετε τώρα εσείς έξω από το λαγούμι του.

Την Κυριακή έρχονται οι «στημένες νύφες». Ρίξτε το παράρτημα στη Β' Εθνική. Αποτελειώστε την ντροπή της Κρήτης. Απαιτούμε να πληρώσουν την περσινή τους αλητεία. ΤΩΡΑ, όχι ένα μήνα μετά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ