ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν θα ανεχτούμε να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα με τον τρόπο που "πάνε να το πάρουν"!

Δεν θα ανεχτούμε να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα με τον τρόπο που
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αναρωτιέμαι, ρε παιδάκι μου, πώς να αισθάνονται άραγε οι οπαδοί της Ξάνθης που έγιναν οι πρώτοι που έχασαν από τον ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι του; Πώς να ένιωσαν άραγε βλέποντας την «καταπληκτική» εμφάνιση του τερματοφύλακα τους; Πώς να νιώθουν άραγε οι «εξυγιαντές αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι; Πώς να νιώθει ο Κοντονής, ο Βασιλειάδης και όλο το «σόι» τους για αυτήν την κατάσταση που έφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δήθεν για να το σώσουν; Δεν απορεί κανείς γιατί οι ΑΕΚ και ΠΑΟ δεν διαμαρτύρονται;!

Χτες στο Καραϊσκάκη ζήσαμε άλλο ένα απόγευμα ποδοσφαιρικού κάλους. Άλλη μια διαιτητική πανδαισία σφυριγμάτων. Σε αυτό το ματς μαζί με τις αλλαγές έγιναν ΜΟΝΟ 4 λεπτά καθυστερήσεις; Να πω για τις κίτρινες κάρτες; Τα φάουλ; Τα οφσάιντ; Τις ατιμώρητες προκλήσεις των αντίπαλων παικτών; ΟΧΙ, δεν θα σας κάνω την χάρη στημένοι. Ξέρουμε εδώ και δύο χρόνια (τρίτη χρονιά φέτος) τι συμβαίνει. Θα κάνω πάντα απλή αναφορά. Και ποτέ δεν θα κρυφτώ πίσω από τις αποφάσεις. Θα κερδίζουμε και κόντρα σε αυτές. Ακόμη και αν δεν παίζουμε καλά, ακόμη και αν κάνουμε παιδικά λάθη στην άμυνα, ακόμη και αν παίζουμε με δύο αμυντικά χαφ και ένα επιθετικό στο Καραϊσκάκη, ακόμη και αν χάνουμε μια αλλαγή για να παίζει ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στις «ενοχλήσεις» Μποτία.

Θα σας τρίψουμε την εξυγίανση στα μούτρα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, κατακτώντας ένα ακόμη μάγκικο πρωτάθλημα. Ο φόβος τους φαίνεται από το γεγονός ότι ουσιαστικά λένε πως δεν γίνεται  να χάσουν το πρωτάθλημα με την ΕΠΟ, «δική» τους. Και δεν μιλάει καμιά πόρνη. Θα μας βγαίνει το χτικιό, θα παίρνουμε υπογλώσσια σε κάθε ματς, αλλά θα φεύγουμε νικητές. Στα «φρύδια» μας το ματς με τη Γιούβε. Εκείνο που απαιτούμε να φτύσετε αίμα για να κερδίσετε είναι το ματς στο Αγρίνιο. Εννοείτε ότι θα παίξετε για την ιστορία μας στην Ευρώπη, εννοείτε ότι θέλουμε να κερδίσετε, αλλά η νίκη με τον Παναιτωλικό μπορεί να είναι και το μισό πρωτάθλημα. Αυτό το ματς θέλουμε να το δείτε σαν τελικό. Με παίκτες ορκισμένους για την νίκη. Και η ισοπαλία για μας ήττα είναι. Είμαστε σίγουροι ότι θα ορίσουν «χειρούργο», ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν θα παίξουν τόσο «καλά» όσο της Ξάνθης. Κερδίστε τους όλους. Αφήστε μουτράκια και γκρίνιες και γίνετε μια οικογένεια σε αποδυτήρια και γήπεδο. Δεν θα ανεχτούμε να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα με τον τρόπο που «πάνε να το πάρουν»!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ