ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να τα πούμε; Άντε γεια, άντε γεια, Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά...

Να τα πούμε; Άντε γεια, άντε γεια, Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τι άλλα, ρε παιδιά; Μια από τα ίδια και φέτος, ε; Το 2017 μας αποχαιρετά όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια: Με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να πω, όμως. Πολύ σατανικό το σχέδιο του Τιγρούλη... να περάσει δεύτερος και να γλιτώσει και το πριμ. Σου λέει... έχω ανανεώσεις μπροστά μου. Θα ζητάγανε τον ουρανό με τα άστρα αν ήταν πρώτοι. Χώρια που θα έπρεπε να πληρώσει και πριμ Πρωταθλήτριας Χειμώνα. Ενώ τώρα, πλήρωνε πάλι εσύ, Βαγγέλη. Τι θέλετε; Νέα συμβόλαια; Γιατί, τι πήρατε; Τίποτα. Με ένα πέναλτι αβαβά και ένα οφσάιντ που κι εγώ θα το σφύριζα στην Ξάνθη είστε εκεί που είστε, θα τους έλεγε. Και ποια Ευρώπη; Που αποκλειστήκατε από το Champions League; Ποια πορεία; Με μια νίκη και 5 ισοπαλίες το λέτε εσείς πορεία; Με λίγα λόγια, χρεωμένους θα τους έβγαζε, να πληρώσουν και από την τσέπη τους για να μείνουν. Να μείνουν, ε; Να τους δουν ποιοι; Οι 5.011 που πήγαν με την Κέρκυρα; Ή οι 6,324 που πήγαν με τον Απόλλωνα; ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΣ πήγαν στο γήπεδο. Κατά τα άλλα, σύμφωνα πάντα με τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους της χώρας, είναι διψασμένος ο κόσμος τους και κορεσμένος ο δικός μας!

Για να δούμε τι μεταγραφές θα κάνει τώρα που έχει και έσοδα από την Ευρώπη... Θα ακούσουμε, λέτε, όπως συμβαίνει με τον Μαρινάκη, περί εσόδων και εξόδων; Μπαααα, χλωμό το κόβω. Από την τσέπη του θα βάλει επιπλέον; Τι λέτε; Μπααααα, αυτό και αν το κόβω χλωμό. Λέτε να κάνει καμιά αύξηση Μ.Κ. εντυπωσιακή, όπως έκανε ο Μαρινάκης; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Εσείς τι λέτε; Ποια ομάδα και πάλι θα ενισχυθεί; Ποια άλλη... Αυτή που οι οπαδοί της δεν πανηγυρίζουν επειδή έγινε το αυτονόητο και πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Αυτή που οι οπαδοί της δεν είναι ευχαριστημένοι από το θέαμα και τον δύσκολο τρόπο που έρχονται οι νίκες . Αυτή, που οι οπαδοί της απαιτούν συνεχώς και δεν επαναπαύονται. Αυτή, που οι οπαδοί της δεν ρίχνουν πρώτα από όλα για την κακή της πορεία τα λάθη στη διαιτησία. Αααααα, δεν το ξέρετε; Ναι, εμείς θεωρούμε κακή τη μέχρι τώρα πορεία μας. Γιατί, αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι χάσαμε αδικαιολόγητους βαθμούς, το γεγονός ότι δεν ήταν ο Χάσι ο κατάλληλος για τον πάγκο, το γεγονός ότι από τις  μεταγραφές που έγιναν οι μισές δεν βγήκαν. Γιατί, αν δεν είχαν γίνει λάθη, δεν θα πάταγαν ούτε αυτοί που βρίσκουν το κουράγιο και πάνε τώρα στο γήπεδο σε όλες τις άλλες ομάδες.

Και βέβαια τα λάθη του Ολυμπιακού ξέρουν τα φερέφωνα ποιος τα έχει κάνει. Τα λάθη σε όλες τις άλλες ομάδες, δεν τα ξέρουν, οι κότες! Είναι επιτυχημένοι οι «σύμμαχοι» που ούτε καν αυτόν τον μέτριο Ολυμπιακό δεν μπόρεσαν να περάσουν. Είναι επιτυχημένος ο ΠΑΟΚ  που εκτός έδρας κέρδισε μόνο την Ξάνθη και τον Πλατανιά (τι σύμπτωση). Είναι επιτυχημένη η ΑΕΚ που ενώ είχε την ευκαιρία να περάσει πρώτη με 8 βαθμούς διαφορά έχασε στην Τρίπολη, ή που ενώ μπορούσε να τελειώσει πρώτη τον α’ γύρο «λιποθύμησε» και μόνο στην ιδέα;

Υ.Γ.: Κύριε Βασιλειάδη, οι ερυθρόλευκοι που θα... μετακινούνται στους δρόμους αυτές τις μέρες, θα είναι ΑγιοΒασίληδες, όχι Ολυμπιακοί. Μην απαγορεύσετε τις μετακινήσεις και μην προβείτε σε συλλήψεις.

Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική διαιτησία, που βοηθώντας τους «άλλους» μπορούν να έχουν βαθμολογική απόσταση ορατή από την πλάτη μας και τους ξεφτιλίζει ακόμη περισσότερο. Τους δείχνει πόσο ανίκανοι είναι να γίνουν καλύτεροι αγωνιστικά από εμάς...

Υ.Γ.3:

Υ.Γ.4:

Υ.Γ.5:

Υ.Γ.6: Ένας για όλους και όλοι για έναν! Μπράβο, μωρή ομαδάρα.

Υ.Γ.7: Ρατσιστές, ε; Να... Ασέ γιε βου κατάχαμα τώρα ψεύτες...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ